Violoncellist Zvěina, yapay zeka geliştirme ile konserler daha fazla aranacak diyor

Bakec

Member
Tyi çello oynadığınız bir dörtlü olan Prag Cello Quartet'i kurdunuz. Bu çanta BN ile dolu değildir, genellikle viyola ve çello olmak üzere iki keman dörtlüsü. Bu formt'a karar verdin mi? Ve SVM repertöründe klasik ve popüler müziğe sahip olan bira ne oldu?
Çello klasik bir çeşittir, çantayı aileden çalınan bir şeyde multinrovy ortamda aldım. Bu yüzden çalıştığım klasik müziği insanlardan hoşlanacak müzikle birleştiriyordu. İhtiyacı olan çello müzikle pek iyi değildi, bu yüzden onu yoluna çıkarmak istedim. Şair, mones'in bas, melodik ve harmonikten gelen tüm ses çizgileri ile temsil edildiği bir tür tam sestir. Ve en çok orkestra makinelerinin çello, çok irok kla tn ile D.

Jan Zvina

Esk çellisti ve müzisyen Aranr, Violoncello Esti Years'da oynuyor. Brno ve Prag'daki Conservatoi'de jambondan mezun oldu. 2006 yılında, Prag Cello Quartet Co -Fired, Multinrovm pençeleri haline geldi ve daha sonra müzik albümleri patladı. Dörtlü sadece orijinal haklarda klasik şarkılar değil, aynı zamanda film, rock veya pop müzik de oynuyor.

Çantayı bulamadın, e?
Tyi çello gibi giyindik, ancak çift bas için bir çello var, büyük sesi aşağıdan sürmeyi mümkün kıldık. Ve lb dinlemek iki değil. N Formt, dünyada gerçekten benzersiz ve bilinmiyor, bu kadar işgal edilen diğer profesyonel alkışlar.

Klasik ustanın müziğini, aynı zamanda PSN rock grupları ve film müziği çalıyorsunuz. Klasik müzik ve modern, popüler arasında nasıl?
MM, nr me bt büyük ve patn olmasına rağmen. Müziğin nasıl ve zamanın nasıl detaylandırıldığı konusunda çok kötü. Başrahip, en iyi klasik konser DLM'sine eşit olmak için tam olarak sofistike olmalarıdır. Klasik müzik, bugün bildiğimiz gibi, yüzyıllar boyunca Peila ve bence buna göre. UKE olarak Uke.

Evin hangi pop ve rock müziğini dinliyorsunuz?
RD Band Queen'i dinlediğimden beri, ama caz kemancı Stphan Grapppelli olacak. Çok Rd Mm ve Müzikal İsa Mesih Süperstarı. Ayrıca, her zaman klasik müziği, özellikle de Sai Vetomov'daki çifte konserlerden birini dinledim. Oynadığım çello çaldı. (SMV)

Klibin yaratılışının gerçekten farkındasınız. Nasıl görsel bir algı gibi hissedebilirsiniz?
Bu, sık sık olduğu VC'dir. Farklı yetenekli film Reisra ve bunlardan biri ile temas halindeyim, bilge jaroslav rsocha, k, e resim bilgi ve ses duygudur. Bence çanta, devin EIV'leri EMOC ile çalışabilir. Renkler fırın psikolojik algılarıdır ve müzik yardımcı olabilir. Bilgilerin ekranı ve Emon Tune ve diğer müzikleri uyandıran Dodkm Dodnik.

Gelecek, konserlerde, audionahrvkch veya müzik kliplerinde müzik dinliyor mu?
Bence bir araya gelerek, bu yüzden hepsi çok DL. Vnmm çanta IV konser için JT yapabilecekleri gerçeğinde çok fazla. Birincisi, benzersiz ve KRSN ortamında, hepsini unutabilecekleri zaman tamamen rahatlar. Müzik makinelerinin tek akustiği ve PM titreşimleri hiçbir şeyin yerini alamaz. Ve bunun için MM, ES geliştiren istihbarat aramaya gidebilecek.

UV AD oynadınız, Asya'da başka dinleyicilere sahip olmak için Çek kitlesi mi?
Sadece Çek kitlesi SVT'nin başka bir yerinde değil, aynı zamanda farklı bölgelerde de. Bin konserde oynamadım ve büyük bir bölünme gözlemliyorum. Örneğin, bir folklorları olan Jin Moravia çok hızlı ve ölçer. Ama sen sadece DN'de açık havada (Irm Cennetin Altında, ed.) Konseri, insanları bile caydırmayan izleyiciler tarafından tartıştık ve insanlar şımarık değildi. Başka bir yerde böyle bir kitleyle karşılaşmadık.

Öte yandan, örneğin VNN, özellikle şehirde, örneğin, insanların Avrupa kültürüyle çok yakınlaştırılmadığı, konserler dinlemeye gidiyor. Ama biz de orada Avrupa BT müziğine sahip olabileceğimiz RDI'ız, çünkü bestecinin bıraktığı şey ASN.

Yarışmaya bir nokta al