Ústí bölgesinin başı, futbolun daha iyi bir görüntüsü var ve zengin çekiyor. Sadece saldırganlık …

Bakec

Member
Yeni bir seçim döneminde, RD şair ve Trenre'yi davet edecek ve ağır brüt olan çevreyi geliştirecekti. Aynı balda bile, hipping ajanı ve Teplice'in Legendho fonksiyonunun oğlu. VT, STTA'dan Sport'u destekledikten sonra. Yetersiz fonlanmış.

FA Bölge Derneği pozisyonuna sahipsiniz. Vs için ne anlama geliyor?
Dal için çok büyük bir düşünce. Seçim dönemini yiyin, çünkü on yıldır oradayım, çünkü Mandt hücresini teslim etmeyen Bay Tanco'dan sonra birliğe düştüm. Teşvikin sunduğuma göre, sayaçtaki diğer bölgeden oluşturulduğunu düşünüyorum. Komisyon güçlü, işlevsel insanlar görünüyor. Bu üzüm iyi hissi. Ve kapıyı alıyorum.

Son seçim döneminde ne yaptı ve ne değil?
Kulüpler, cesur, oyun ve karar için gelişmiş koşullar için birkaç davetkar proje. Nasion kaynağından Bölgesel Pebor departmanları için 38 Vo kamera Tet Generation ve uzak sübvansiyondan duvarlar oynadık. Gençlerin eğitimi için Renice projesinde devam ettik, çalışmaları genellikle hafife alındı. Projenin desteğini, EZ Bölge Dernekleri Vakfı'nın hedefini çekti. Blenick, Ensk ve Musk Bölgesel Vbry için yeni donanımlara yatırım yaptık. Kalite sponsorun kararlarıyla donatılmıştı, RMEC için başvurduğumuz Delegtm izin verdi. NAVC N Grassroots Trenr Hldee Honza Tefko ve bölge meslektaşları, bölgedeki Brille futbolunun geliştirilmesine gösterilen en yakın birkaç taneye döküldü. Onların arka planda en kısa sürede ve hafife alınmış, aptal hak ediyor.

Mozkho Bölgesel Futbol Derneği, HR VVZNCH MODLAN F Club Martin Hrdlika'nın başkanlarının üstünde.

Ve ne başarısız olmadı?
Yükseliş altında aksaklıktaki saldırganlığı dondurmak mümkün değildi. Amaç hayal etmektir.

Yükselen için mi?
Muhtemelen Dan Nationwide Nlad. Mon Celelsvtová. En kötüsü, sadece Dostplm futbolunda saldırganlık olması, bugün ergenler ve metal kategorilerdeydiniz. DTI birbirlerine BT ZL verir ve karar verir. ZD yetkililere saygı duymuyorum. Pzt, ona değil, sadece azarlamak ve Üretn'in olduğu bir Socilnmi'dir. Kaç kişi bu kadar agresiftir, diğer taraftan iyileştirilmelidir. Hepsi değil, bir yerde göründüğünüz bir yerde.

Yeni Vight

Pedsseda:
Martin Hrdlika

Bölge Dernekleri için Lenov:
Rudolf Epka (Teplice)
Anton Rydval (DN)
Vladimr Wagner (Çoğu)
Antonn ShequeNek (Louny)

Kulüpler için Lenov:
Jan Novotn (Kovice)
Anton Khn (Brozany)
Josef Zitko (St Nad Labem)
Radek Zako (FC Chomutov)

İyileştirme ihtiyacı nedir?
MJ CL, DT sporlarını korumak için GELCH kategorisinin saksılarını yoğunlaştırmaktır. Ve futbolun futbol hakkında olabildiğince olumlu konuşmasını sağlamak. Ayrıca yazan ML'nin yeni bir karar almak istiyorum. Ayrıca Kasım Mlada Trenry'ye ihtiyacımız var. Bir kıtlık ve sıkıntı var, üzerinde çalışıyoruz.

Hepsinin bağışlanacağından şüphe edeceğiz. Bir sorunla ilgili değişiklikler için mi?
Nen. Bölgesel Pebor'dan EST ve Yedi Lig'in altında eşit bölgelere PT lig olacak. Sekiz ligden bu yana ilçe oldu. Nöral m yanıltıcı, benim nör. M için, ortakları Sout'a geri almak ve Clubm Pines Emeklilik Nesi için adlandırma öncelikli olacağız.

Ve cumhuriyetin futbol futbolu eskasından mimar futbolunun akışı yeterince?
Njak Stream, ama onlara bir VC verebilir. Sadece uzaktan değil, esas olarak emekli maaşlarından. Genel olarak spor için, sadece futbol değil. Bence spor, STTU'nun tarafında aşırı derecede yetersiz. Belki de onun filozofu, ama bana göre Bt Jin olmalı.

Gibi?
İnsanlar olduklarında, hastalar ve STT'nin ayakta emeklilik maaşı. ML farklı düşünür. DNOV, NOROV veya kanser için zorunlu Tlocvik Tdn saatiniz var, sadece iki tane? Tlocvik'in birçok turunda, sporda silinmemiş ceketler var. STT finansman ve spor yapmalı, bunlar var. Bölgede olacaksınız Futbol için yapay alanların eksikliği var, Steck bölgesinde Steck kolunda Far lisansları olan tek kişi var. STT, ücretli Trenr için bir ML virajı olurdu. NCO, Cadm Bölgesi'ndeki Grassroots Trenr modelini takip ediyor. Sadece dt. Sonra bir kafa ve topuk olması için lisans ve diken yapmak için rahatsızlıklarım var.

Amatrish futbol sorunu İK'nın çıkışı ve kulübün sonu, nasıl durdurulur?
Bu bir sorun, nesil aldı, ama bence Kasım. Genç ve yaşlı K kategorilerinde olacak. Uçuşu yapmalıyız. Çıkış durdu. Lensk pspvky'yi bir çift üzerinde kaldırdığında, Ern ödenek azaltıldı. Futbol, Dn Ern'de aktif sporculardan tek kişidir. Yılda 400 kron ödemem gerektiğinde, kulüpte kimler için ödeme yapmayacaksınız.

Vkonnm Vouzho Birliği'nde First League Teplice F Rudolf Epka. MT'de kuzeyde daha da yaklaşmak mümkün mü?
Yani, ev. Ruda deneyimli fonksiyonel ve iyi frv çocuk. Bölge Futbol Derneği'nin başkanı, bölgedeki en güçlü kulübün editörü, Vkonnm BT Vulk'ta ML kim olacak?

Zdenk Vact çantaya girmedi, Chomutov yeni bir pedal seçti. Nasıl vnmte?
Bölge için bölgede bir avcı olmak istedim. Chomutov için iki ateş ettiler. Her ikisini de çalıştırmaya karar verdiler, biri, biri yapmadı. Mandt Zskal Radek Zako, F Chomutova.

CTE futbol çabalarında eski olarak nvrat?
HAYIR. Durum Yin ile dolu değil. Bugün m futbol çok LEP görüntüsü, yıllar önce ML değil. Bu nedenle, zengin insanlar emekli maaşınıza girer ve acı çekmek ister.

Pedsici'nin seçimlerinde Hr'in Bölgesel Derneği olarak kim?
CT gitmiyor. Tüm bölge ile görüşmek isteyeceğiz. O zaman konuşalım. Mümkün olduğunca bir bölge kadar birleşik olmamızı istiyorum. Muhtemelen birlik dolu, ama NS'nin güneşte aynı zamanda olmasını istiyorum.

FA Derneği için SM Standı istemiyor mu?
Şu anda yapmıyorum, bir kalça ajanı, bölgesel futbol ve Modlan'dan kulüp eklemek istiyorum.

Peki ya Rudolf Epka, onu koşacak mısın?
Ruda vokal Vulk'ta, tekrar koşup koşmayacağını bilmiyorum. FA için hayır, FK Teplice editörü olarak devam edecek.

Daniel Fila PZ, Lion M ajanı Martin Hrdlík'te Venezia'nın renkleriyle.

Futbol için çalışmak isteyen yeterli insan olmadığını biliyor muydu?
Chomutov'da oturmak için bilmiyorum. Ama toplamda, tek aday olduğu gibi, meydan okuyucu ortaya çıktı ve son anda. Ancak fonksiyonel bir eksiklik var. Diğer bölgelerin karşı olmadığı doğrudur, bu, oturma zamanı ya da hiç kimsenin yapamayacağı anlamına geliyor.

Bölgedeki futbol nerede ve en çok nerede?
En iyi bölgelerden biri, hatta boyuta göre, Litomick. ESK'nın en büyüklerinden biridir. İkinci uçta köylerin olmadığı ve üssün en azından ülkede olduğu bir köprü var. UHL'nin TB'sini geri çekmek zorunda olan belediyenin Dan bir ter. Ancak aksi takdirde tüm bölgeler nispeten çalışır. Yıllarca, bir I. ve TDA ve bir I. B TDA adlı yarışmanın yeniden düzenlenmesini verdik, kulüpler de düştü. Kıtlık yok. Yani Teplick Bölgesi ile Dostlch Sout'u oynayan köprünün yanı sıra.