Biz kısa para sanatçıları değiliz. Kratina Teplice Vizyonu üzerine derneğe yaslandı

Bakec

Member
Biz köstebek emekli maaşları sanatları değiliz, NKDO Slavia'yı satın aldığı ve daha sonra yapmadığı zaman, Narce'de Ale Ebka'da kısa bir süre sonra, Batu'dan Glass AGC'den Batu'dan satın alan Dernek Yatırımcının En İyi Co -CO'sunun en iyi Co -CO'sunun.

Vizyonunu sundu, güzel bir şaka yaptı, ancak f-kurulması ve Futbol Derneği'ne (FAR) uçuşlar olarak yaralandı. Çaresiz.

Bir futbol kulübüne sahip olduğunuz her zaman ne olacak?
Ben çok şey düşünüyorum. Sudetenland, Bvalm Nmecko ve Polonya'daki en büyük yatırımcıyız. Bu bölünmüş bölgeler kanda. Büyük -büyükannem Reheld'de doğdu, sınırların ötesinde kısa bir mesafe nedir. 1903 ve 1925 yılları arasında, pesthing yaparken, RDIO'daki Heatitzer FK'yı dinledi. Jin sahipleri, ailelerinin RDIO'da uzun süre dinlediği, burada bile komik.

Uçuş uçuşları kulübe sahip olmak istemediğiniz bir çamurdur. NZOR'u değiştirmek için ne vardı?
AGC. Cevap basit. AGC ile Avrupa işbirliği ödemeseydik, Teplice'de bir futbol kulübü satın almazdık, bu yüzden kolay. NKTE rakipleri AGC'ler Nai Neměci'dir, bu yüzden onlardan biri olmak için eğleniyoruz. AGC dokuz yıl olmasa da Jet VC'yi destekleyecek. Benzer şekilde, Brno'dan yıllar satın aldık, güzel bir şekilde geliştirmek için yaptık. Bunu FK Teplice yapmak mümkün olacak. NEMM Ambition Club DiT Daily Sports, ancak büyük bir büyük küre inşa etmek istiyoruz.

Mlem, Fury'nin merkezinde başarılı oldu, Spart'ta önceliğe 2: 3 kaybettiniz. Nasıl beslendin?
Bugün doğum günü olan MMA ile RNO konuştum. En iyisi anne! Ve o sakin: onu ortadan kaldıramadın mı? Harika bir zamandı ve eskiden karanlığın karanlığıydı. Spor çeliği hakkında yorum yapmak istemiyorum, sporda başka uzmanlar var ve tüm spor pes kültüründe ve Tayland'da bir ihtiyaçtan sonra içen gibi poz vermek istemiyorum. Güçlü ile zayıflıklarla çalışmalıyız.

Tead pi folling emnner?
Hazırlamak mümkün değil. Ön tarafta Sparana Haraslna'nın çoğuna sahip değildin, ama tutkal için … Hayır, eğleniyorum. Toplamda, uyacak olsa bile futbolu yedek bir abartı ile yapacağım. Aynı fi Livota'da, Cadm Domcm ni, Bohuel'deki silch bt'mde. Bir yıl içinde Ito gibi VT: Ezali ns, haksız! Ya da NM'nin ne yaptığını değerlendirmek için dinlenir. Yavaş yavaş yukarı çıkmayı istiyoruz. OBC Modlany ile bir maç varsa akademiye bir yıl başlayabiliriz. Hızlı bir şekilde anlayalım. Ve bütünüyle, stadyumun yeniden yapılandırılması sınırlı değil.

Taksiye gidecek misin?
Ne zaman ve nasıl uygun olacağını, bir spor kesimi ile aynı fikirde olmalıyız. PTT'ye giderdim, sağa değil, sola arabaların ateşi için olmayacak.

Ne kadar satın aldın?
STKU hakkında yorum yapamayız.

Ve NZEV FK Teplice kaldı?
Ceplerde fantastik bir sponsor yoksa, evet. Ancak bölgedeki ekonomik durumu gördüğümde … NZEV sponsoruma göre kulübün adına. MTE Real Madrid, Manchester United, Slavia, Sparta. NM LB ile bu saf, FK Teplice'deyiz. Ance'nin değişimde olduğunu düşünmüyorum.

Kulüp yönetimi olacak mı?
Biz AKC için HRRR olacak biz değiliz. Herkesle tanımak istiyoruz, dramatik değişimi yerine getirmiyoruz. Kulüp ve spor yönetiminin ayda nasıl çalıştığını düşünelim, hangi ML. Nepichz David Beckham, bir spor editörü pozisyonunda, Bay Edlbauer, IN'ye girmesine rağmen, bunu bir kez karşılayabiliriz. Ama Beckham U da kulübe sahip, uyacak.

Karanlık ne olacak?
Bu, kulübün dengesi ve bakımı üzerine Otzka. Bunu nasıl davet edebileceğimizi söylemeli miyiz? FIFA ve UEFA tarafından finansal kurallar var. Sponsorlar için cazip olursak PJMY'yi ne yaptığımızı davet etmeliyiz. Çok fazla eklech ve pazarlama, ya da İK yetiştirmek ve satmak zorundayız. Uzun zaman olacak. Yüzlerce milyon alacağımızı ve oyunu satın alacağımızı söyleyemeyiz. Bu köstebek emekli maaşları içindir. Slavia'yı satın almak zorunda kaldık ve sonra yapmadı. Genel olarak, Pestup pazarında aktif olacağız ve PJOV ST yükseltilebilir.

Pazarlama hakkında konuşun. Viagem St ve onun Modestorek yolunda yürümiyor musun?
Onların pazarlamasıyla dolu değilim. Bu Bay mı? Sert karanlıkla işbirliği yapmak istiyoruz, m CT istemiyorum, diyeceğiz. ST, çoğu, Chomutov, Jirkov ve DN SPDOV bölgesidir ve orada tüm hayranları vermek zorundayız. Onlar Teplice hayranları, sadece unuttum, ovmak istiyoruz. Eğer pazarlama agresif olması gerekiyorsa, onun F Martin Kovak'ın ne göstereceğini bilmiyorum. Hokey Litvnov ile, DR bayrağının ve bölgenin kimliğinin ana şeyimiz. Çok DL olalım. Teplice'de e Gümrük bölgesinin boğazı olacaktır.

Kulübü nasıl eğitir?
Teplice'in 2024 ve 2025 hizalaması vardır. Futbol kulübünün ekonomisi Eqiuty oyunu gibidir. Semander futbolda uzun süre başarılı olacak. Oyun kulübün değeri artıyor. 100A 150 milyon kron arasında bir anlayışla başlarsak, benzer yüksek maliyetlerimiz var. PJMY'yi davet ettiğimiz ve 200 ve 250 milyon MT olduğumuzda, 100 milyon harcayacağımız anlamına gelmez. VI da masraflarını artıracak ve 200 ve 250 milyon olacak. Sıfırın etrafında olacağınız için RD olacaksınız. Birkaç yıl, oyunun satılmasının veya Avrupa'ya ulaşıp ulaşamadığı konusunda artı bir yerde. Mme, ama rahatlamak için uzun zamanımız var. Büyük cehalet altyapıya yatırım ve TM ile nasıl başa çıkılacağıdır.

Kaç Penz Fields VAE Company?
Nasıl inşa edileceğini görelim. Kulüp holdingin yanında duruyor. Çek Cumhuriyeti'nde EST Kulübü satılıyordu ve istediğiniz zaman biraz satın alabilirsiniz. Biz hayranların geçmesi gereken DKY SKLRN AGC'iz. 8 civarında anlaşmazlıklar. İntikam 100 ve 150 milyon.

Altyapı tamamlamak için Avrupa sayılarının hemen arkasında HNT yok mu?
Zaalla HRT'nin yeni sahipleri ile birçok kulüp iki sayıyor, hepsi mevcut değil. Ve bu iyi ve sanal sivil nindeler. Genç erkekler için ilk tercih yapmak. Vachouka ve Knapka örneğinde olduğu gibi yetenekleri değerlendirebildiğimiz, Fila ve Krifalui yazabileceğimiz veya kendinizi artırabildiğimiz için bir KRSN sicili var. En iyilerinden biri yapmak için ona gitmek zorundayız ve büyük HR ile rekabet edebildik. Mus Vit Pbhu, EIV Teplicech Avrupa kalitesinde STT futbolcuları olabilir.

Modern AREN'deki stadyum, değişim ile nasıl dolu?
Editör Franta Hrdlička'nın AGC Dovzal'ın desteğiyle burada olması harika bir şey. Öte yandan, bir Njak kuşu, stadyum teknik, görsel ve nitel çelikten sonra een bulmalıdır. Hayranları mümkün olduğunca en iyi hale getirmek bir üzüm. En büyük kulüp bir topluluk inşa etmektir. 40 yıllık Bolevika ile bunu kaybettik. Neredeyse yakın, girişte ve bir sonraki topraklarda. Evde iyiyiz, beraberlik olabildiğince çalışmıyor. İnsanlar futbola çok fazla bağlı değiller, aptal futbol birleşiyor. Bkz. Nmecko ve İngiltere. Bunun herkesin buluştuğu bir şehir olmasını istiyoruz ve bunlar bir fabrika, satış, pazarlama ve birlikte Teplice ve Stecka hayranlarından. IDKY burada LIP LEP olacak.

Mal Tribuna soğuk algınlığına gelecek mi?
Futbola gittiğinizde, türden bir tür satacağız, o anda iki duyguya sahibine gelmek için. Çok fazla imitj, kaba tribün kalitesini artırmaktır. Bakalım nasıl olacak. Ama bu estetik Otzku'ydu: Dağları ilk kez görmeye ve VTU trompeti bir süre çıktığında beni almak için rakibin amacı. Bana uygun. Ancak, aynı durumun kalitesini, sonra da dış kapasiteleri artırabilirsiniz.

ST'de

Ligov Kulübü kendi stadyumlarında. Vs Dark için mi olacak?
Şehir ve bölgeyle VRMCI Bölgesi ve Teplice Altyapı gelişimi hakkında konuşacağız. Ve Sparta ve Slavia'da ESK'daki tüm stadyumlar kendi intikamdır. Viktorka plze bir milyon Ron MSTO ve bölge tarafından desteklenmektedir. Ve PLZA, Extrmn SPN Club olarak, o zaman spora yatırım yapabilirim. TM, Whats ve Nez Mon arasında bir dengeleme bulalım. Zana ve VM şehrinin sonuna kadar yol açacakları desteğin tartışılması.

BT Modlany'de milyar merkezi ne zaman bitirebilirdi ve neye benziyor?
Tam ve görselleştirmelerimiz var, Ruda Epka Edel ile konuştuğumuz ilk VC. Dünyanın putperestliği onunla doluydu, ancak orada delmek için yeterli profesyonel yardım sağladık. Belediyelerle işbirliği iyidir, SN biçimini tartışacağız, o zaman ne kadar yüksek olacağını ve neye benzeyeceğini pedal çevireceğiz. Dış salonda 27 hektar yığın, büyük arazi var! Ama hiçbir öncesi olmayacak, bir milyar akademi olacak. VM, güçlü bir kelime kullanacağımız, Pearl? Orta Avrupa'daki yüksek kaliteli milyar merkezlerden biri.

On yıl içinde Teplice'i nerede görüyorsunuz?
VM on yıl içinde Avrupa'yı almalıyız. Teplice merkezi bir kulüp ve en büyük çalışma VT Club'da bilinecek. NVNOST büyüyor, ancak sırayla, hangi dönemde Sparta, Slavia, banka dökülecek. Ve NVNOST'ı Carvin'e bile davet etmeliyiz. Böylece insanlar Teplice'e giderler ve onların bölgeleri hariç olmaktan gurur duyarlar. Yine, biz UT topluluklarız, topluluklarız, bu aynı tur. Yıllar içinde Lejyon Varava'nın büyüklüğü hakkında bir kulüp alabileceğim bir çamurum var. Harika bir döküntü, ama çok daha fazlası. Zanme, dantelin merkezinde bir yerde ve hayranlardan ve diğerlerinden büyük yardıma ihtiyacımız var, böylece içeri girebiliriz.

BL'nin yeni dernek seçimleri, futbol politikasına mı katılıyor?
TK seçimlerine gelince, tarihsel olarak NJAK Sistemi, Sistem Romana Berbra. Nasıl çalışılacağını anlamaktır. Bu yıl, özellikle Sparta, Slavi, Plzn ve Banka olmak üzere büyük kulüpler ve Vkonnostnm futbolunda bir maç olacak. Aşağıdaki futboldaki reform eğilimleri. Her iki ana rakip Petr Fousk programlarını, geçmediğimiz şeyin yüzde doksanından alabildiğinizde. Durum umutsuz, ama başka bir dönemden daha iyi olacak.

Futbol Onjakou işlevine başvuracak mısınız?
Hayır, benim rolüm değişime yardımcı olmaktı. Buna ek olarak, gelecekteki savunmasız potansiyel Lenov, tüm Lenov'un ne kadar sürdüğünün çöküşüne boyun eğebileceği Modern Organizasyon Derneği'nden zor ve açılması zor olacak. Ne kadar küçük bir köyün hala bilmediği saçma. Zaocensk Parnk çalışmadı ve buzun altına girdi, umarım hiçbir yere gelmez.

Kulübün futbolu yükseliyor, ancak bu büyük mry için bir karar. Değişmeye çalışacak mısın?
Futbolda, birçok insan grubu, evrim ve reformlar Trenres'e layıktı. Roman Berbr, Roman Berbr sisteminin tanımlanması üzerinde duran ve bir futbol olan delegt ve kararların bölge ve bölgesel kurslarda kullanılacağını belirtti. Ve aşağıda bir MRA korkusu, bazı bölgelerdeki bir kulübün Petrvat'a gitme tehdidi vardı. Gerçekten uzun vadeli bir nadirdir, çünkü uymak bir karardır. Ayrıca insanların saldırganlığının nasıl olduğunu beslediler.

Ne karanlık?
Kararları olabildiğince kötü tutmak için atayın. Chrite yapmaya karar verelim, çünkü tüm hatalar. Bölgeden bölgesel futbola çok fazla aşırılık var, çevre emin olmaya karar verecek. Onları olabildiğince fazla sürecek ve derecelerini yükseltmek için tüm yol almalıyız, bazıları dışarı çıktığında cezalandırmalıyız. Ve bir sayfada eşleşme düzeltmesi veya etkili etkilenen, bu dakik bir ceza olmalıdır. Buna sahip olmayan TCH'nin kaliteli kararı vermek. Ancak bazı barlar pub'a tırmandığında, karar vermek ve kalabalığı çekmek, savaşmak ve atmalıyız.

Diğer lig kulüplerinin Teplice sahiplerinde Vae Angam ne olacak?
Kafanın arkasında, kulübün ekonomik olarak aktif sahibinin ayrıldığı RDI. Zamanla rut. Orada düşmanlık, TK Slavia, Sparta, Bank ve Plzn ile görmüyorum. Muhtemelen Jarda Havel'in Zbrojovka'daki en büyük müşterilerinden biri olan Igor Fait ile bilelim. Ondra Tomek ve ben akıl dışı olan Havel filmine söz verdik. Ama NJ'ye iyi bak, Patn değil. ULDA ile biliyoruz, Pavel Nedvd ile … Iva Ulich'ten hiçbir sapınız yoksa, bu yüzden kaliteli ve güzeller! Sağlıklı IVA, 100 bin kron için bir fatura alabiliriz ve şirketini tanıttık.

Teplice'de Ensk futbolu geliştirecek misiniz?
Slavi, Banka, Sparta ile yaptığımız tartışmalardan biriydi. Topluluk futbolunun gelişimi rahatsız etmektir. Bu büyük bir trend. Ensk Ligi'ni geliştirmek ve bunu yapmaya çalışalım. Ve desteklemek için daha fazlası tarafından rampa oldu. Ama adım adım olmalıyız, tüm frontch için mümkün değil.

Ya sen ve futbol?
Patnct olduğumda, kaslarımı Kyli ve bir parça kemik üzerine yırttım, Karie'nin futbolunun karanlığı St. Ben MKK ve LNiydim. MM VC, dürüst sağlık kartı. Futbol çok tehlikeli bir spor, yaralandım, her on yılda bir STV alacağım. Her yedi yılda bir geri getiriyor, umarım HRT olmayacağım. Kursta sadece tasarımcılarla mal futbolu için BDA. Büyük futbola gitmek istiyorum, dünyanın en iyi sporu, en değişkenlik, belki de sadece ragbi. Diğer sporlar hoşlanmıyor. Bazı futbolcular sadece futbol ve kumar durumlarıdır, bu yüzden başka bir şey var.

Yarışmaya bir nokta al