B Serisinin hapishane ortamından çekilmesi, Godla'yı da oynuyor

Bakec

Member
Reisr ve senarist Jan Pruinovsk, ODL B, toplumu komedyenlerle nasıl birleştireceğiniz konusunda M. Daha sonra nispeten bir ortamda büyük bir döküntü yapıldığını da sözlerine ekledi.

Seril Subne Tadee Moravec'teki PBH Mladho Prvozouzenku David Broulek'e nesir verilen on bölüm. Tayt, Jirkov'daki keşif salonlarından birinde taytların bir kopyasını yaptı. Seril'deki Winders, yaşamda nasıl çalıştığını, diş kartından Ramna'ya nasıl bir vibratör yapacağını veya Steve'in nasıl yapılacağını görüyor.

Seril Most'tan bir Zn külü olan Zdenk Godl, tekrarcı ve sürekli Sai rolünü oynayacak. Yeni eyer Znm'deki dış binanın tesisleri oradaydım. Bir kez ve TM sona erdi, Zdenk Godla'ya (1994'ten 1999'a kadar 5.5 yılın dışında soyulmuş Pepaden Note ed.).

Scne ile konuşabilir misin, VTE olduğunda nasıl görünüyor?
Orada neye benzediğini bilmiyordum. Orada kaldığımdan beri değişti. Orada var, daha iyi koşullar var, neredeyse otuz yaşında değil. Temel olarak, kuyuların farkında olmadığı Mundr'a geri döndüğümde görmedim. Öyle ki, örneğin avluda, kurslarda, yaşadığımda liderlik ettiğim milyarlardan iyi hatırlandım. Bu kötü bir duygu.

Bugün yeni eyer LEP'de ne var?
Sadece iki odada oldukları için, onlardan sonra büyük bir değişiklik var. Koridorda Maje telefon, iki değildi. STN VZ'ye gitmek, boş zamanlarımı yürümek, eğitimcilere sahip olmak zorunda değil.

Henüz zeminlerin zemininde, henüz göreceli ortam?
Birim, neredeyse orijinal gibi. Burada olmamız gerekiyordu, Novho Saddle'den Bay Editör ve Reln olduğu için şaşırdı.

Pitaen'in taramasında değil mi? SCNI'da yazıldığı gibi diğerinde çalışıyor mu?
Çok benzer, normalde ACORT, sette olduğu kadar eğlenceli değil. Aksi takdirde, karakterler ve doğaları lüks. Karakterim SAA Brvai olarak adlandırılıyor ve ben on yıl sonra temelde SMS oynuyorum. Seril'de yıldızdayım, diğerleri en çok ilk kez cezalandırılıyor. Burada da oturan TT'den sonra Kefty'nin çıkışında bayıldım. TTA'nın Cimry ve DLM Kefty komutanıyım. PRODVM Sigaralar, Knock, Dizeler veya Kvsko, Alkol.

TMM Jan Pruinovsk ve Petr Koleko?
Başka bir şeyim yok, harika değil. Pruinovskm mm rd, e nm d alanında ve metinleri kendimize göre ayarlayabiliriz. Ağzına giderken.

Ejediniz eshe, ama DL'ye devam ediyorsun …
O zaman VM'yi patlattım, gazete. Mt.

Ayrıca Chomutov'u girişlerde köyde yaşamak için kurdunuz. Chomutov'da zptky'sin. Köyde hoşuna gitmedi mi?
DTMI ve köyde bir kabukta yaşayacağımızı iyi kabul ettim. Mm Rd köyünde VC ASU ve hayatı trvit etmek istedim. Bir tavuk, ördekler, eski uçtum. Genç kaçtı, köyde sürmedi ve ben oradan eşimle ayrıldım. Bu yüzden Chomutov'a, ama köyün altında delindim.

Seril, filmlerde oynuyordunuz ve oynuyordun. Rolü süpürdün mü?
Onlar vardı.

MSC için ve bir VM parçası padest olacak. Nasıl bir hayattı?
Partiler ve iyi şeyler buldum. Bence avcı yeterince denediğim şekilde deneyecekti. Filmde de zarar vermek istedikleri genç erkekleri sık sık çevirebilirsiniz. Onları km ve ne zaman deneyecekleri, yapabilirsiniz.

VS reklamı için bir eleştiri dalgası. EL Bugün tekrar yapar mısın?
Bir arkadaşım için yaptım, yardıma ihtiyacım vardı. Bu yüzden ücretsiz yaptım.