2024 için ústí nad labem fiyatının kazananı var, JFL Grubu oldu

Bakec

Member
PSOB Böylece enerji, hapishaneler ve ulaşım alanlarında, iş dünyasında maksimum esnektir ve rıhtım ekonomik sanallara yanıt verir. Böyle bir onur aldığı için verilmedik. Karirch'te ilk kez. Ladislav Falbr, bu NS için büyük bir takdir ve biz çok şey yapıyoruz.

İşlerinin projesinde, kardeşler iş eğitimi sırasında çalışıyorlardı, ailelerde Blzko olmamız gerekiyordu. Tekerleklerin ortasına gidiyorum ve ailemle çalışan okulların bir parçası var ve kendi işimiz var, kardeşleri hatırla.

Ve bunlardan biri, yurtdışında deneyim türü olan yüksek bir bisiklet olarak iş yapmaktı. 2011 yılında tam olarak devam ettiler. Bugün, Yatırım PS satın alımlarından ve SPRVVA ve danışmanlıktan kapsamlı bir hizmet portföyü sunma bölgesinde ve çeşitli bina projelerinin projesi ve inşa edilmesinden sonra tek şirket olarak.

Ve 250 kişi tarafından vurulan şirketler, 2023'teki SLA kabilelerinin milyar kronları olduğunu kanıtlıyor. 2028 yılına kadar Pas'ın istikrarını ve bir milyardan dolayı en yakın dolu tanımlamak için yerine getiriyoruz.

Tedarikçi ETZC bir ısırık değiliz, tüm projeler kendi kabile karanlığı ile uygulanır, uzun vadeli ortaklık ve iki yatırımcı üzerine inşa ederiz, Jan ve Ladislav Falbrovy. İlhamın gelecek pazarlara ve çok fazla bilgi ve deneyime gitmesi için, sayısallaştırma ve modern teknolojinin çabaları, Pilly muhafazakar Semo sektörüne sıkı sıkıya uyuyor.

ASN Business ve İnsan PBH. Annem vtz m, simgelerle uğraşmak zorunda kaldıkları iş dönemine uymak için çok fazla. Synov daha sonra bir sabit yaptı. Sonunda sona eren çok iş PBH'm var. Bu zamanla sona erdi ve devam etmek için kardeşim olurdum, Stecko bölgesinin valisi Richard Brabec (evet).

Bu yıl bir kez açıklanan Stecko Bölgesi Yılın İç İçecek Girişimcisi, diğer bölgeden Inn'lerle UTK'nın tüm Finl'e gidiyor. Temel olarak toplam PTI kategorisinde ödüller 4 olacaktır. Mutlak ülke çapında VTZ Haziran ayında 2024 yılının girişimcisinin başvuracağı Monako'daki Over Svtov Finlinde.