Zelenka, Ústí Bölgesi'nde Limity dizisini çekiyor, bu yüzden Háma saçlarını kaybetti

Bakec

Member
Sınırlar toplumsal bir hicivdir. Petr Zelenka, bir yanda enerji endüstrisi, tai, enerji santrallerinin gelecekteki ve eski sahipleri, diğer yanda ise güçlü gençlerden oluşan protestocu gruplar olduğunu açıklıyor.

Benim için en önemli şey ekolojik karanlığı bir aile karanlığı olarak işlemeyi başarabilmemdir. Reisr, insanların hâlâ farklı düşünmeleri gerektiğini, daha ekolojik olarak düşünmediklerini, ancak aileler de dahil olmak üzere yeni koşullara uyum sağlamaları gerektiğini ekledi.

Ana rolde Ale Hma'nın atık bertarafı ve sessiz yollar alanında bir girişimci olarak sunulması, ekolojiyle hiç ilgilenmiyor. Çalışanlardan biri ekolojik gösteriye katıldığı için işinden kovuldu. Daha sonra Maxmilin Dolansk'ın canlandırdığı çevre aktivisti oğlunun gösterilere katılmasını yasakladı.

Karl karakteri bana benziyor mu? Umurumda değil çünkü o çok daha iyi bir aktör. Ekolojiden bahsettiğimizde haftanın eş anlamlısıdır. Bu doğrultuda yeşil, sarı ve mavi konteynerin ne işe yaradığını biliyorum ama çevreye yaklaşımın esas olarak başka bir yönde yanlış olduğunu düşünüyorum. Avcı, elbette her şişe veya plastik torba ayakkabının içinde olsa bile kapsamlı ve küresel düşünmelidir. Ancak Libochovice'de Hma pi naten, bunun kendini kurtaracak bir şey olmadığının farkına varılması gerektiğini söyledi.

Rol için saçını bile kaybetmişti. Bu konuda bir sorunu yoktu. Etrafımdakiler için, özellikle de tiyatro gösterilerinin içinde olanlar için en aydınlatıcı olanıydı. Bir hafta boyunca aynaya baktığımda korktum. Bu durumda mesele kafayla ilgili, yağlanması gerekiyor yoksa destan takıyorum. Bazen insanlar bir sağlık problemim yoksa da korkuyorlar ama bu aslında sadece rolden dolayı. Vm, saçlar tekrar uzayacak. Ünlü aktör ve moderatör, yazın tüysüz olmanın oldukça havalı olduğunu belirtti.

Veronika Khek Kubaov, işadamı Karel'in modeli rolünü oynayacak.

Orijinal model üç yaşındadır. Zelenka, “Uzun zamandır ekolojik krize neden olan Manela'nın karanlık ihanetini arıyorum” diye paylaştı.

Limity adını seriliyorum, kaza reiserine göre değil. Aktivist hareket Limity'nin ilham kaynağı bizdik. Limity, Limity rstu adını verdiğimiz dizideki aktivist gruplardan birinin adı. Hareketi gerçek isimleriyle isimlendirmeye çalışıyorum bu yüzden serideki herkesin ismini yazacağım. Yönetmen, dizide bunların insan davranışının veya anlayışının sınırları olduğunu belirtti.

Yarışma Çek bölgesinin çeşitli şehirlerinde gerçekleşecek ve beşinci yılında da ağustos ayının ortasına kadar seyirciler izleyecek. Turistik ve güzel yerlerin yanı sıra termal banyolar veya maden ocakları gibi yerlerde de bulunabilirler.

Seril sadece ülkenin güzel tarafını göstermeyecek, ben sektörü de güzel bir şey olarak göstermek istedim. Pipad'in kendine has güzel bir yeri olan Petr Zelenka, bölgeyi seçmesinin nedenlerini paylaştı. Nat, Danimarka'da, Elbe'nin yukarısındaki bir caddede ve Libochovice'de bir villada yaşıyor.

Bölgesel Film Ofisi seçimde yardımcı oldu. Film ofisinden Barbora Hykov, örneğin sosyal medya aracılığıyla villa veya apartman içlerini araştırdık dedi.