Yüzde ve kafada yaralar. Konuk saldırıdan kovuldu

Bakec

Member
Bununla birlikte Vilm Strauss, Çek Cumhuriyeti’ndeki olay için Pazartesi günü Louny’deki bölge mahkemesinden ayrıldı. Loun’un merkezindeki bir barın fedaisi olan bir köstebek, gece yarısından önce iki misafire saldırdı.

Akışın sarılmasına göre, sarma ile hasar arasında bir boşluk oluştu. Strauss ilk önce her iki adamın da suratına yumruk attığında ve onlar yere düştükten sonra akışı sürdürdüğünde, iş dışındaki tartışma fiziksel bir saldırıya dönüştü. Zarfın içinde dururken bir yaralının kafasına en az bir kez, diğer yaralı kişinin kafasına en az iki kez tekme attı.

Kavga sırasında her iki adam da birkaç gün süren yaralandı. lo o çene bölgesinde kırıklar ve dişlerde hasar. Strauss, para için on yıl hapis cezasıyla tehdit edildi. Her iki adam da birkaç on binlerce kron fidye talep etti.

Sonunda, Strauss hapishaneden kurtuldu. Mahkeme önünde suçunu kabul etti, bu yüzden delilleri incelemeye gerek yoktu. Ambalajın üzerinde ne yazıyorsa doğrudur. Strauss, mahkeme önünde, “Bunu bitirmek istiyorum,” dedi.

Saldırıya uğrayan anneden özür diledi ve hem zarar hem de sağlık sigortası için tazminat ödedi. Hüküm veren yargıç, bunu koşullar olarak kabul etti ve beş yıl şartlı erteleme ile alternatif olarak beş yıl hapis cezası önerdi. Mahkeme öneriyi kabul etti. Karar kesindir.

Ancak Strauss’a göre, kavgayı iki yaralı adam kışkırttı. Yine, çatışmaları kışkırtmamaları gerektiğini anlamalılar. O akşam diğer misafirlere saldırdılar, ikisine saldırdılar. Lokantaya gidip beni görünce yumruklarını çırptılar ve bugün beni göreceklerini söylediler. Onlarla ilgili iki sorun vardı, Strauss çatışmadan önceki olayları anlattı. Geçmişte kanunla birkaç sorunu vardı ve mahkemede iyi değildi.