Yıldızlar kadroda Slunet Va ve Ross’un yerine geçiyor, teknik direktör milli takımda

Bakec

Member
Va, Çek tahtalarındaki en yetenekli oyunlardan biridir. Nymburk’ta iki yıl geçirdi. Antrenör Jan Otnar, Prostejov’un 192 cm boyundaki 25 yaşındaki çırağına, benim için modern bir oyun türü, gerçekten çok özledim, dedi. Geçen sezon Nymburk için 26 lig kurtarışı yaptı. İsveçliyi ayak gibi bıçakla.

Slunety’nin uzun süredir hareket ettiren ve nişancısı olan Spencer Svejcar, diğer yöne, yani Nymburk’a aşık oldu. Delano Spencer’ın başka bir çılgın oyunuyla Macaristan’dan Zalaegerszeg’i gönderen ısınma Hicks de gitti. Eğitmen Lubomr Rika tarafından seçildiler, Lubom’a tekerlekli bir ev verdik, gülümsedi.

Geçen sene 100’de forma giyen Amerian’dan Jet dön, yeni sözleşme imzalamadı. Novek Ross deneyimli bir tatilci, 27 yaşında en son çalıştığı Arnavutluk, Avusturya, İngiltere, Finlandiya, Almanya ve Hollanda’da sınavlardan geçti. Leeuwarden için başladı, Belçika-Hollanda liginde 4.4 sayı ve 3.2 asist ortalamaları yakaladı. NCAA1’de Lehigh için oynadı.

Slunety basketbol oyuncusu Kahron Ross yeni bir askerdir.

Oyuncu, bir ısınma ararken, geçen sezon Tony Hicks’in olduğu gibi benzer bir oyun bulmaya çalıştık. Kahron, takıma yardım edebilen, takım arkadaşlarını kullanabilen ve son olarak hem sürüşten sonra hem de uzak mesafeden şuttan sonra kurtarabilen deneyimli bir ısınma oyuncusu. Bu pozisyonda istediğimiz ana özelliklerden biri olan, büyük ivmeye sahip çok atletik bir oyun.

Yakında duyurulan takviyeleri vardı. Geçen sezonun çeyrek finalistinin zorlu koçu, İspanyol teknik direktör Diego Ocampo ile birlikte milli takıma katılan ikinci hafta, başka bir maç tanıtacağımızı biliyorum. Bu benim için büyük bir onur ve kulübün bana yeşil ışık yaktığı için minnettarım.

Kulübün başkanı Tom Hrub hemen kabul etti: Federasyon bize yaklaşıp Honza’yı serbest bırakıp bırakmamamızı istediğinde, bir dakika bile tereddüt etmedim. Kulüp için bu biraz karmaşık ama üstesinden geleceğiz çünkü Honzo’ya bu kariyer hamlesini gönderecekler. Katılımı federasyon için iyi bir adım.