Yeni Sahibi Teplice Kratina: İlk Stadyum ve Gençlik, Sonra Başarı ve Avrupa

Bakec

Member
Yeni sahibin Teplice orijinal bir videodu, NM'de Luto-Modrch'un takviyesini ekledi. Ayrıca Amatrian Karira'dan gerçekleri aldı.

Ajanlar dolu olduğumuzu düşünüyor. NM buraya gönderdi. Dvakt VTZ Bölgesi Pebor, Çift VTZ IV. TDY, 2016'da 21 GL, OIM asistanı Ondej Pril. Ve sağlık kartı BDA, Peter'ın bağları, tespit edilmemiş Pon, omuzun çözülmesi, ASL ve kulüp editörü Rudolf Epka, romanı kontrol etmek için vurulmadı.

Kratina kimdir?

Nisan sonunda olacak bir girişimci.

Milyar, JM, STTN Çekinvest yaşlarından sonra kendi bacaklarında durduğundan bu yana on yıl içinde. Forbes Pat'a göre, 9,7 milyar kron varlıkları ile rutin ECH'nin EST pedinde.

Ve öylesine self arkadaşı, SM'yi çalıştırdı.

Forbes'a göre, ödül tutma, gayrimenkul alanlarında zorunlu bir Avrupa İK'dır. 75 milyar kronun köpeğinin toplam değerlerinde sekiz ülkedeki endüstriyel parkların düşmesini yönetmiyor ve ayrıca büyük bir lojistik arel Brnnsk yıllarını işletiyor. 2023 yılı, şirket ISTM ile 625 milyon taç kapattı, 1,9 milyardan düşüş emlak piyasasında bir düşüştü.

Bir röportajda Em Kratina'dan mı bahsetti?

Futbolla ilişki hakkında

Futbol kalp atışıdır. NCO, Çekoslovakya ve Çek Cumhuriyeti bile SVTOV'u tanımlar. Ünlü olan Hindistan, Asya veya Afrika'da ne zaman sorulmalı, muhtemelen bir futbolcu olacak. PTI veya Esti yıllarından futbol oynuyorum, çünkü M kutlama VC. Trena projesini turda destekliyoruz. Futbol dünyasına sahiptir ve eğer mümkün olduğunca en fazla zaman yapabilirsek, tüm hastalık ve risklerin önlenmesidir. Tabii ki ve yazıda, bir kariyer için ne var. En iyi oyun. Futbolda çok fazla oyun durumu var! Mete jt doped ve geriye doğru, on saat on saat, DNM'de diğer sporlar böyle bir değişkenlik değildir.

Milan Kratiny's Futbol Kartı, şirketi ilk lig futbol Teplice'i satın aldı.

FK Teplice ile ilişki hakkında

Kulübü uzun zamandır izliyorum. Her zaman Avrupalı Frighters'daki Çek kulübünü alkışladım, Pavel Verbe ve Radek Divotho anında Avrupa'da Teplice Yolculuğu'nu da kazandım. Ayrıca Teplice ve ötekilikleri, şirketin her iki AGC'sini de yerleşik borularla savaşmaya çalıştıklarını yaşadım. Bana karşı iyiydim.

Kulübün tarihindeki bir camın rolü hakkında

Teplice, Fabrika Kulübü tarafından bağlanan tipik bir partidir. Komünist zamanlarda bağlandı. AGC ilk Privatizac'tan biriydi, hatta koda girişti. Çek kapitalizminin ve Çek dönüşümünün tarihidir. DL bölgesinin ve FK Teplice için ne yaptığının büyük bir kısmı. SPCH yeterliydi, daha fazlası olabilirdi, ama bu sporla ilgili.

Kuzey'deki iş hakkında

Sudetenland'daki en büyük yatırımcıyız, bölgenin yapılarına milyarlarca kron yatırdık. Halch'te 30 bin iş yaratılmadı. Teplice, tarihin bölünmüş bir sembolüdür, Club Novm logosu ayrıca 20. yüzyıl tarafından kurulan Teplitzer FK'yı da ifade eder. Sonra Piel dışarı çıkıyor ve şimdi kulübün tarihinin 80 yılı. Bu aynı zamanda NS içindir. STECK bölgesi ve Teplice, gelecekte yükselecek bir intikamdır. Bölgeler daha fazlasını yapabilmesi için Karlovy'de bile KM'ye ihtiyacımız var. Pzt Nepka, E Postienj yap, ama çok parlak bir gelecek var, eğer hak edersek abone olacağız ve çalışacağız.

Kulüple dolu

Altyapı yatırımını geciktiriyoruz. Stadyum, Fanovkovský Zittka Bunch ve kalitesini yapmak için harekete geçiyor. Kulübün koşulları, LKN yetenekleri ve Milde ile PRCE anlamında mükemmel olacak. Ancak o zaman spor içiyorlar. Yeni bir tane alıp karanlığı dağıtmak için onu almak istemiyoruz. Şahsen, bir işadamı olarak, Teplice karanlıkla, sahip olan ve sahip olanlarla çalıştı. Toplamda, yönetim ve kulüp hakkında olan, biraz aldığında hissedilecek insanlar.

Umstation hakkında

Çünkü NS en önemli CLE altyapısıdır. Stadyum ve Akademinin Standart 21'e cevap vermesi için N CL, mümkün olduğunca hayal etmektir ve hayranlar, mümkün olduğunca Milde üretmeye çalışın. İster sert ister yedi ter olsun, u yardımcı olur. Alçakgönüllülükle ulaşmak istediğimiz uzun vadeli CL, TMA'nın karanlığını hareket ettirmek, Avrupa'ya kazanmak ve almaktır. Ama bunun yolu uzun olacak.

Trninkov Merkezi Hakkında

Uzun vadeli gelişmelerden biridir. Ancak Çek Cumhuriyeti'ndeyiz ve VM'nin beni bir veya on yıl sürme izinleri. Sadece Teplice için değil, büyük Milnks ve Cell ESK futbolu için PIL'lerden biri olacak. Picov standardı olacak şekilde akademiyi inşa etmek istiyoruz.

Milan Kratina, şirketi ilk lig futbol Teplice'i satın aldı.

VCHOV yeteneği hakkında

Teplice lb'nin tema ile iki genç. Bence Teplice pice üzerinde. Vm, n bir çağa ulaşacağımız. ANCI altında Mean daha fazlasını içerir ve ilk ligde gençler, görebiliriz. Eğer MT Kalite Blent Academy ise ve erkekler KA'ya ulaşmak için göreceli bir ani olmalarına sahip olacaklarsa, bunu yeteneği yapacağız. Sadece tüm Stecko bölgesinden değil, IZ VT STI Republic.

Hayranlar Hakkında

Onlar, kulüp için. LB, bu topluluklar PSOB'un bulunduğu şehir ve bölgeye nasıl nüfuz ediyor? VM, EV Teplice kuruldu ve kulüp bölgeye olumlu poz vermeye çalışıyor. Daha fazla hayran ve onlara göre, NS bisikletlerini fermuarlarını geliştirmeleri için desteklemek için. Onları mümkün olduğunca çok ve zamanları onurlandırmak için mümkün olduğunca rahat. Görevin kalitesini artırmak için. Teplice'de son yıllarda yapılanlar, VNMM büyük bir SPCH olarak. Bunu yapmak ve kuruluşu almak için yukarı doğru hayranlarına gitmek istiyoruz.

Yarışmaya bir nokta al