U19 evde Euro hakkında oynuyor. Hollanda ile maçın çok önemli olup olmadığı, hamster dilekleri

Bakec

Member
ESK VBR'nin gireceği Steda Chomutov'dan nitelikli turnuva sunucusu ve Blana yakınında. Ter 25'teki doruk. Bezna. Çocuklar zamandan bir süre sonra sarhoşlar. Ben bu karanlıkta hiçbir şey yapılmadı ve ikinci ligin Junior League'den bir kavşak başyapıtlarını oynayan ve ilk kez incinmedi, rahatlamadı.

Kuşta, Olomouck Vclav Zahradnínek ile değiştirilen Plzn'in Maxim Pano tarafından düşürüldü. Achillovka ve Bah ile Jirka m problmy birlikte duracak. Donduran tek değişiklik, NM ile terliyoruz.

U19 milli takımında, en yüksek olanı ESK'ya bakan yetenekli futbolcu. Pazar günü Slavia'ya katılan Dominic Pecha veya Jersey'de Fury ve Lig'de shl olan Mikule Konenho var. Ve böylece Pardubice için çok fazla oynanan Venka Jindra, Keek olarak adlandırıldı. Ancak KDRU'daki tüm mezarlar mükemmel, profesyonel futbolda bir bakış açısı var.

TM, Chomutov'da futbollu bir komşu olan Arena Hotel'de kaldı. Evin prosedür için savaşmak için bonus olduğunu. Bu yüzden NS'de yeterlilik vermek istedim, dedi Trenr. Chomutov'da, Romanya ve Nmecko'ya karşı yirmi geçiş, bir wad, bir çıkarma verdim. Nmecko'ya güzel bir insan içti. Bunun olmasını isterim. Stadyum KRSN, tamamen ve hepsi kalkıyor.

Lüksemburg ile Oekvan'ın merkezinde, Cumartesi günü -Broatia olmayan Pt ter Mon. ESK Turnuvası yavaş yavaş mezun olacak.

Chomutov'da 19 yaşın altındaki Trnink futbol takımı.

Fransa, Hollanda ve Nmecko'da tekmeleyen oyunun ortasında Lüksemburg M'ye dikkat edin. Basit bir rakip değil, ama çift Weake olabilir, bir keek seçti. Hırvatistan en önemlisidir. M bireyselliğin merkezinde, ancak oyunun net bir yapısı değil. NJ'den ne yapacağımızı bilmiyoruz.

Yeterlilik programı

19. 3. Hollanda Hırvatistan (14.00, Blany
19. 3. Lüksemburg Esko (17.00, Chomutov)

22. Lüksemburg Hollanda (14.00, Blans
22. 3. ESK Hırvatistan (17.00, Chomutov)

25. 3. Esko Hollanda (17.00, Chomutov)
25. Lüksemburg Hırvatistan (17.00, Blans)

Hırvatın ortasında Blanch'taki Hollanda ile, denetlenecek, Karanlığın Karanlığı ve Sousen Trenr'ın bir videosu Jaroslav Bork tarafından denetlenecek. Ve Hollanan? Alkmaar ve Ajax'tan çok sayıda bireysellikleri var, bu da kalitenin yüksek olmayacağından şüphe ediyor. Onlarla iki yıllık bir döngüle karşı karşıya kaldık, 3: 4'ü kaybettik, mükemmel, saldırgandı. Bazı HRI aynı olacak, ne ns ek. Sadece bireysel güçlü değil, aynı zamanda yüksek yoğunlukta oynayan organize rakip.

Jene Esk Dark taktikleri ısırmaz, aksine, bir rakibi tarzına dayatmak isteyecektir. FZI kalifikasyonunun temelinde grubunu kazandı, San Marino 2: 0'ı yendi, VCAR ile 0: 1 kaybetti, ancak son Stete Petlail Domc Finlandiya 3: 2. U stilini iki yıllık bir döngüde tanımladık. DO'yu almak için aktif olmak istiyoruz. Yüksek saldırı, beni rakibin yarısında sarsmak için. Ve ona yer vermemek ve kumar yaratmak için.

Romanya hangi konuk pt yılı olan Avrupa ampiont'a ilerlemek için pome?