U17 Kız Ulusal Grubu’nun aday takımı belirtildi

bencede

Global Mod
Global Mod
U17 Avrupa Şampiyonası 2. tıp maçlarında Galler, Letonya ve Ermenistan ile uğraş edecek olan U17 Kız Ulusal Ekibi’nin aday takımı belirtildi. Ulusallar, 9 Mart’ta TFF’nin Hasan Doğan Ulusal Ekipler Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak. Çalışmalarını burada gerçekleştirecek olan U17 Kız Ulusal Grubu, ondan sonrasında müsabakaların yapılacağı Ermenistan’a gidecek. Ulusallar, maçlarını 15, 18 ve 21 Mart 2022 tarihlerinde oynayacak. Kümelerini birinci sırada tamamlayacak kadrolar ve en âlâ 2.olan kadro 2022-2023 döneminde Avrupa Şampiyonası’nın 1.turunda A Ligi’nde çaba edecek.

Takımda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Begümsu Akay (TSG Hoffenheim 1899), Ceren Yağcı (Akdeniz Nurçelik Spor), Defne Sarıoğlu (VfR Aalen)

Defans: İlayda Cansu Kara ( Fenerbahçe A.Ş.), Julia Gökçe Torsell Oğuz (Jitex Milndal BK), Nihal Saraç (Altay), Lorin Hiva Beyaztepe (Hertha 03 Zehlendorf), Sena Sıla Peker (SV Alberweiler), Şura Vural (Boyabat Eğitim Spor), Yuna Demir (SV Hegnach)

Orta saha: Berfin Elif Ceylan (Konak Belediye Spor), İrem Ekiz (Lehndorfer TSV), Gülay Kiraz (Boyabat Eğitim Spor), Mine Yıldız (Pendik Çamlık Spor), Tuana Yılmaz (Dudullu), Yaren Sürül (Bayer 04 Leverkusen), Zelal Boran (Woodbridge Soccer Club)

Forvet: Aleyna Eslem Topcu (Paris Saint Germain), Pınarsu Cılız (Esentepe Spor), Tuana Şentürk (FC Donzdorf)

Futbol Gelişim Yöneticisi: Oğuz Çetin

Teknik Yönetici: Nazlı Ceylan Demirbağ