Türkiye-Cebelitarık maçı daha sonrası Stefan Kuntz: Oyuncularımla gurur duyuyorum!

bencede

Global Mod
Global Mod
A Ulusal Grubumuz, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Kümesi 9. hafta maçında Cebelitarık’ı 6-0 mağlup etti ve Norveç’in Letonya ile 0-0 birliktee kalmasıyla 2. sıraya yerleşti. 90 dakikanın akabinde yayıncı kuruluşa konuşan A Ulusal Takımımız’ın teknik işvereni Stefan Kuntz, oyuncularıyla gurur duyduğunu vurguladı. Karadağ maçı öncesi sakin olmaları ve ayaklarının yere basmasının gerektiğini belirten Kuntz, şu sözleri kullandı:

‘Onları saha kenarından izlemek zevkti’

”Oyuncularımla gurur duyuyorum. Onları saha kenarından izlemek zevkti. Oyunun istikametini değiştirecek ataklar yaptık. Her şeyi denedik. kimi birtakım biz Cebelitarık’ın artta boşluk bırakması için geriye çekildik.”

‘Biraz dinlendirdik kendisini’

”Zeki’nin sarı kart hududunda olması niçiniyle onu ikinci yarıda düşünmedik. Biraz dinlendirdik kendisini. Rıdvan’ın da atak kalitesiyle bize katkı sağlama imkanı vardı. Mert golünü attı, Rıdvan asistlerini yaptı. Pek üzücü bir fikir değilmiş diye düşünüyorum.”

‘Ayaklarımız yere bassın’

”Saha içine konsantreydim lakin kaptanım benim yanımda Norveç maçıyla ilgili takibi yapıyordu. Benim de biraz o tarafa aklım kaymış oldu. Sakin olalım. Önümüzde güç bir maç var. Daha âlâ yapabileceğimiz ne var ise bunlara bakalım. Ayaklarımız yere bassın.”