Ulusal Basketbol Ligi’nde oynamazsa silinmeyecek bir iz bıraktı. Sezonun en iyi ikinci kalecisi geçti, Final Four’un en faydalı oyunu Dn’yi yaldızladı ve onun sayesinde Stbrench liginin lider oyuncusu Vlenk ve Pardubice’den Tom Vyoral’a kafa vuruşu yapan kendisi sayesinde. ligin heyecanlı yarı finali.
Seni nasıl kurtardı?
Koç temelde beni Kosova’dan aldı ve oyunumu oynayabileceğim ve diğer birçok ülke ve koç tarafından görülebileceğim bir duruma getirdi. Kosova’da forma giyen Vtina, kariyeri orada bitene kadar orada oynayacak yoksa onları yurt dışına çıkaracak başka bir kulüp bulmakta zorlanıyorum. Bunun için Bay Grepl’e çok teşekkür ediyorum.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Nokta çizgisi ve sonuna kadar
keten gibi navigasyon:
Seni nasıl kurtardı?
Koç temelde beni Kosova’dan aldı ve oyunumu oynayabileceğim ve diğer birçok ülke ve koç tarafından görülebileceğim bir duruma getirdi. Kosova’da forma giyen Vtina, kariyeri orada bitene kadar orada oynayacak yoksa onları yurt dışına çıkaracak başka bir kulüp bulmakta zorlanıyorum. Bunun için Bay Grepl’e çok teşekkür ediyorum.
Sen NicholsÇek Cumhuriyeti’ni seviyorum, onu ikinci evim olarak görüyorum. Çekçe pek çok kelime okuyamıyorum ama tabii ki sınıf arkadaşlarımdan birkaç kelime biliyorum.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Nokta çizgisi ve sonuna kadar
keten gibi navigasyon:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Expres.cz’de 30.000’den fazla orijinal metin mevcuttur
- Tüm gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz olarak erişin
- Ticketportal’daki konserler ve çok daha fazlası için öncelikli bilet alın