Sosyal hizmet için ekonomi alışverişinde bulundu. Beni doldurduğunda, yılın bakıcısı diyor

Bakec

Member
2024 Peter'ı takdir ettiniz mi, VS için ne anlama geliyor?
Çok kilometrelerce. Hunter'ın her gün girmediği bir tane vardı. Büyük bir stres vardı, ama Ndhern'di. Gecenin duyurusunda bir Kryt'ti.

Diakonie CE Sediska Kesansk'ın Sociln Rehabilitasyonunun lideri olarak mı çalışıyorsunuz?
Nae Sluba, hem Terno hem de poliklinikte çalıştığımız engelli insanlar içindir. Zihinsel bir direği olan insanlarımız var, düeyebilir bir hastalığa sahip, alkış handikapı birleştirildi. Starm ile liderliğe ek olarak, birkaç müşteri için, ancak Kadm DLM ile başka bir şey. Birini PRIC'de ve hizmet anında hazırlıyorum, diğeri ise engelli bir dast inşa ediyoruz, diğeri ise Vaen'i dikiyoruz veya toplu taşıma yoluyla seyahat ediyoruz. Çeşitli bir çeşittir ve her zaman müşterinin ihtiyaçlarından alır.

Çöküm rehabilitasyonu yapabilir misiniz?
NS insanlar çok fazla rehabilitac ile karıştırıyor. İnsanlarla sosilish rehabilitasyonunda fiziksel olarak yapmıyoruz, ancak normal yaşam için mümkün olduğunca en iyi olalım. KLA Yardım iyi bir IROK, çünkü müşteriyle depozitolarına, eve, LKAI'ya gidelim, bir alışveriş veya seyahatten kurtulalım. DLME V, müşterinin BNM hayatında ayrı bir çalışma yapması gereken şey.

Litomick Diakonie M ama aynı zamanda adu Dalch faaliyetleri, müşteriler nasıl ve kaç yaşında?
Toplum rehabilitasyonuna ek olarak, şüphenin merkezi, Socilo Terapötik DLNA, bağımsız konutun desteği veya Chrnn'nin çalışması zor. Bu örneğin Seramik, IC, Set ve Mounts veya Terezn'deki Litomick Ajovna oyunu ve restoran şapkası.

Kurtların Ukrayna'ya tutuklanmasından sonra Ukraynalı mültecilere yardım edemediniz, bu BN'nizden nasıl çalıştı?
BNO sadakatine girebilmeleri için, özellikle bir karanlıkla bir karanlıkla biraz aldık. Ben dahil oldum çünkü Naimi müşterileriyle DL'ye benziyordu. Ukrayna'dan MM teyzesi, mültecilerle iletişim kurmak için zaman ayırmak için dilbilimsel bir bilgiye sahip olduğum için kullandım. ADECH, bankaya veya LKA'ya daha fazla şey koymamıza izin verildi.

Sociln'e nasıl geldin?
Ekonomi okuyorum, ama bunun tüm hayatımı vermek istediğim bir iş olmadığını fark ettim. Daha fazlasını dolduracak bir şey arıyordum. Pedagojik bir bisikletteydim ve Diakonia'da çok fazla pratik yaptım. Bir topluma bağlıydım ve çok mantıklı gördüm. Bisikletten hemen sonra Diakonia'ya katıldım ve burada Destm yılında çalışıyorum.

Ya en eğlence?
Çeşitli çeşitliliği var. MM Monost, normal olarak alamayacağım birçok farklı şehri ziyaret etmek için. Müşterilerle Toti, yapmayı deneyebilecekleri şirketlere gidelim. Sockiln Prce birçok alanda büyük ufuklarımı açtı.

Bir toplumun en büyük kayaları olarak ne düşünüyorsunuz?
PRCI NM, yeterli para olmadığını görecektir. ZT aynı zamanda bir rakım yönetimidir.

Gelecekte Pla Sociln'de ne yapardınız?
Bunu çizgilerle yapmak, insanların sekmelerindeki insanlara izin vermesine izin veren her şeyin erişimini ve anlayışını değiştirmek isteyen birçok insan olurdu. NS'nin hiçbiri, yardıma ihtiyacı olacağı durumunda ne zaman olacağını bilmiyor.