Sonunda başka bir Teplice vuruşunda, trompetçiler daha zayıf bir bacakla karar verdi: kan üzerinde oynadığımız sonlar

Bakec

Member
Popchl vs Blek, kabin, daha sonra vurmadı mı?
Baktı, evet. Mm vs hepsi (YENİ) Selam ve CT, E VTN Elemanıdır. E hit piel ve tekrar kazandı. (SMV)

Ve o dky va rn. Yapmaya karar verdin mi?
Hızlı bir şekilde kafamda aldım. Takım arkadaşları uygun bir konumda değildi, M rakibi sağdan itiyordu, bacağın zayıflığı üzerinde MT yapmak zorunda kaldım. Ben de ortaya çıktım. Donanmadan değil, ama VP çevresinde hiçbir şey almak istemedim.

Çelik kalmadın mı?
Paradoxn üzerinde mm oldukça sağlam nrt, daha iyi değil. Ama Njak sola çıktı, olurdu.

VM nasıldı, sadece uzun zamandır seni ne zaman vurdun?
Yeterince ANC'ye sahiptik, onlara sahip olmadığımızı görecekti. Ama JZ NS güneşi onurlandırdı. VPNA, mme ance, köşelere doğru ittiğimizi reve etmek istiyoruz. Biz tehlikeliydik.

En son müdahale etmediğinizde, yaparsınız. Astn itme Trenra Faly isabet bıraktı mı?
O iki, ben stdal için. Bunun hakkında konuştuk, onun kararlılığından şüphe etmiyorum. M bt. Boşta harekete ve Conin'e saygı duymadım, yaptın. Bazen özledim. Trenra Me için Signl, bir VOM'da bir gol attım.

Vomad'da özel bir tane alabileceğiniz EM SVD hakkında?
Ben toplanmadığımız için, kana gidiyoruz. Son dakikaya kadar HRT'ye gidiyoruz, kesin DT. İlk kez başarılı olacağı zaman, bir saniye, düzen, saniye, güneş, e gl. Ve tekrar verdik. Karanlık hücre için TM.

Daniel Truba, Slovakya'ya karşı Utkn'deki balonu evcilleştirmeye çalıştı.

Veerka ile genç Halinsk'in savunmasında nasıl şaşırdın?
Mil! Üzüm HRT istediğimiz şeye hızla cevap verdi. Çok fazla gol atmayalım. Bir yazlık veya knapk olduğu için aynı yurtlarda korunmuştur. Umarım su samuru formu ve sağlıktır. Bütün savunma Vborn ve Krifalui ve sıcaklığın sıcaklığı tarafından oynandı. Takdire şayan.

Ve JSIR ile Gning Tonci nasıl?
Çok fazla üzüm. Kaliteleri büyük. Onlar için, NS için savaşmak ve HRT'yi istemekle ilgili. Gning Vborn'da oynuyor. Hedefe girmez, NS'nin hiçbiri. Sezon başına 12 ve 15 glum olacak karanlık çocukta olmayacağız. Trninka'daki hem ANC hem de keyifli olarak, otzka asu. MUS BT TRPRIV. Jsir cellar nm menm mm glem olarak beni hrm, ns comfortnj içindir.

Pomh, hastalık aşıldı mı?
Üre. Karanlıktaki yarışmaya kaldırın. Sadece insanlar banklara oturduğunda geçişler vardı.

Son t'den yedi puan verdin. Devt Vs onlardan çıplak, ikisi gruptan Avrupa hakkında. İki nerede yapılır?
Son T karanlıkından bu yana minimum mesafeyi korumak veya getirilmek istiyoruz. Ben de NS çevresindeki birimler üzerinde baskı yaptığımız için. Dvat Up? Trenr ns dr ve fark edildiği gibi, alçakgönüllülük görmemek için hemen NJ'den alacağız. Orta grup yükselir, ancak birbirimize bakmalıyız.