Rudovski, Ústí'nin borçları ve Korsandan Tasarruf hakkında: Dört maaş çekini kaybettim

Bakec

Member
Sonunda durumun kötüye gittiği Chomutov'da, 2019/20 sezonunu ve o dönemde birinci lig kulübünün çöküşünü hatırlıyorum. Bu güne kadar o ödemelerden eksiğim var, bunu istiyordum, Pirt'le olan bağlantıyı ise ömrüm boyunca göremeyeceğim. Orada yeterince emekli maaşım kaldı.

Sırf size teşekkür etmek için, o zamanlar bir zamanlar ekstra ligde faaliyet gösteren anonim şirket Pirt iflas etti. Bugün Chomutov hokeyi kayıtlı dernek Pirti Chomutov tarafından büyütülüyor ve ekonomik olarak sağlıklı. Ancak Slovan Jet mali durumunu yönetiyor hastalıklar. Vrchlab ile oynanan maç öncesinde (1:3), takımın liderliğindeki takım Vikabin'i kaybetti.

Her şey geldi, ayakkabının içinde. Şu anda sıfırdayız, borcumuz yok, emekli maaşımız yok, yedi yıllık gelirimiz var. Tabii ki eğlenceli değildi, onu terletiyordu. Chomutov dışında bir kulübe binin. Oraya da yerleşmişti o yüzden ismini vermeyeceğim, onu suçlamak istemem.

Sıfır ödeme döneminde kabin yığınındaki gerginlik giderilebilir. Büyüktü, Vnoc'tan beri emekli maaşı alamadık. Her gün, her gün whatsapp gruplarında oluyordu. Lovk'un emekli maaşı yok, bu onu etkiliyor.Ben de aynı durumu yaşadığım için içim rahat değildi ama nasıl devam edeceğini biliyordum, Kladno ve Tinec için maçı 148 ekstra lig başlangıcıyla anlatıyor.

En kötü mali krizin yaşandığı dönemde hokey oyuncuları Slovan'a en iyi hokeyi verdi. Aşağı inmek üzereyken hızla sekizin üst üst yapılarına girdiler.

HC Slovan st – Vrchlab, 2. hokey ligi. Jan Rudovsk hayranlarını selamlıyor.

Paradoksal olarak bizi bir ekip, bir grup olarak güçlendirdi. Eğer kurtulursak, bunu arkamızda bırakıp birbirimizi yakalardık, l Rudovsk, karanlığın en verimli oyunu. Harika sonuçlar aldık ve son anda sekizinci sıraya geriledik ve play-off'lardan emin olabiliriz. Muhtemelen kimse terlememiştir.

Belirsizliğin acısı şehir desteğinden dolayı sadece hokeye odaklanabiliyorum. Daha sonra kulüpte staj yaptık. Zamanı geldi, hadi sağlam bir el atalım. Kladno yerlisi, benim yaptığım gibi olduğunda, öylece oldu ve gitti, diyor.

Geçen yıl Slovan'da 13 gol ve 24 asistle Kanada'dan 37 puan alan yazar yine birinci ligde uçacak. st büyük bir bölgesel şehir, eskiden birinci ligdeydi, bir zamanlar ekstra ligdeydi. Sponsi ekildiğinde ve destek yerine oturduğunda yukarı kaldırılmalıdır. Bu olmadan hokey finansal bir varlıktır.

Rudovsk eyaleti yeni fove Mikael Agateljan'a ısındı. Hayranlara ve nm'ye söylediği Viz ile şarkı söyledi. Başarılı olursa artı olur. Kendisi o kadar tartışmalı ki halkın bunu nasıl gördüğünü bilmiyorum. Kolay bir benzetme değildi, sorun değil. Bakalım her şey yolunda mı gidecek yoksa farklı mı sonuçlanacak?