Popüler olmadığımı mı? Antrenör Grepl, benim gibi bir aptalın oyuncuya yeterince şey öğretebileceğini söylüyor

Bakec

Member
Federal turnuva Final 8 için hava kararıyor çünkü harika bir takımımız var, Grepl ve diğerleri. Vlenci'nin kulüp tarihinde ilk kez kazandığı kupanın savunması için dl.

Los Final 8 oyunu

tvrtfinle 14.nora
A1 Nymburk – Svit 11.00
A2 Günü – Komrno 14.00
A3 USK Prag – Handlov 17.00
A4 Olomouc – Sol 20.00

Yarı final 15.nora
vtz A1 – vtz A3 17,00
vtz A2 – vtz A4 20,00

Finle 16. saat 19.00

CrunchTime anketinde oylanan lig maçlarının neredeyse üçte biri sizi antrenör olarak listeliyor, onun altında oynamak istemezler. Ne düşünüyorsun?
Uzun zamandır bu işleri takip etmiyorum, ilgilenmiyorum. Ama eşim dün gece bir yerlerde uyuyakaldığımı öğrenince beni aradı. Vborn anketlerinde. Bu kadar.

Sen bir rüyasın ve maçların onda biri seni antrenör sanır. Neden arkadaşına şarkı söyleyesin ki?
Kendince çılgın bir antrenörün altında oynamak istemezseniz, benim açımdan bu onun için kötü olur. Onlara çok şey öğretebileceğimi düşünüyorum.

Son zamanlarda hastalık nedeniyle okula gidemediniz. Ne oldu?
İkisini bir araya getirip biraz virüs alalım. Yavaş yavaş hepimiz düşmenin nasıl bir şey olduğunu deneyimledik. Ayrıca Aralık ayında ve Ocak ayının başında oldukça güneşli olan performansımız tam çiçek açmış, güneşliydi. Ve Turanov ya da Pomiklk bunu yapamadıklarında savunmadan uzaklaşmak zorundayız çünkü yaralanıyorlar, hastalanıyorlar. Bu Macha, Macha. Vichni antibiyotiklerin ve kratsch'in veya delch'in peşinde. Mücadeleye gittiğimizde meme hrt hala akışta zayıf üretimde.

Hangi hastalık sen ve d?
Çip ve covid kombinasyonu varsa onun altındaki kabinde standarttır. Bunun bedelini bizzat kendisi ödedi. Mezun olacağımız gerçeğini biraz hafife almıştım, sonra bu durum beni de etkiledi. Bu konuyu nasıl ele aldıkları konusunda HRM'ye çok fazla kredi vermem gerekiyor. Ve git. Sürekli üzerimize sıçratsak da her zaman ayağa kalkmaya, savaşmaya ve Gün için oynamaya çalışırız.

Sesini bile kaybetmişsin.
Beş gün boyunca hiç konuşamadım. Ben uydurdum. Ve bunu ses olmadan yapamazsınız. Bakmam lazım.

Tom Grepl'le konuşamamak nasıl oluyor?
Bu çok eğlenceli. Hiç konuşacak bir şey yok. Predrag Benek ve Petar Czudek'ten sonra KNBL'deki en yaşlı koç olduğumu düşününce benim de biraz sakinleşmem gerekiyor.

Robert Landa takımı Opav'a karşı yönetti. Uzun vadede nasıl sıkışıp kaldınız?
İki bakış açısı var. Öncelikle burada olamamam acı verici. Köln'de hiç iyi vakit geçirmedik, enerjimiz yoktu, boştu, orada olmamam gerekirdi. Bu benim büyük hatamdı. Öte yandan dışarıdan manzara bana iyi geldi. Opava ile yan kol dışında gördüğüm ilk maçtı. Bana sizden daha iyi olabileceğimiz, stratejik olarak yavaş yavaş üzerinde çalışmamız gereken pek çok şey gösterdi. Robert'a bu teklifi kabul ettiği için teşekkür ediyorum çünkü bu hiç de kolay değil. Ama kendisi özgür bir insan ve kulüp için gereken her şeyi yaptı.

Danimarkalı teknik direktör Tom Grepl mola sırasında.

Televizyonun karşısında sessiz miydiniz?
Olmak zorundaydım, başka seçeneğim yoktu. Sadece yaşlıyım. Ateşim yüksek olmasa da iki gün boyunca ateşim biraz yükseldi ama geri kalan her şey yolunda gitti. Vahşice şok oldum.

Sezonda yüzün üzerinde alınan bu zafer moralimi düzeltti. Komşunuzun kompleksi var mı?
Düşünmeyin, derbi önemsiz şeyler tarafından belirlenir. Her zaman 22 sayı öndeydik ama devre öncesinde büyük bir acizliğe rağmen eşitliği sağlamayı başardık. Ama bizden rahatsız değiller. Bahse girerim Tonda Pitck görevdeyken, sezon boyunca antrenmanlar ve Alpe Adria Kupası da dahil olmak üzere belki altı maçı onlara kaybetmiştik. Her maça emin kafayla çıkıyoruz ve istatistikleri bilmiyoruz. Biraz temponuzu artırmanız ve Final 8'de daha iyisini yapmanız gerekiyor.