Polonya konseptinin propagandacısı Mula: Futbol bir felaketse, hiçbir şey yapamaz

Bakec

Member
İngiliz futbolu kavramı ne anlama geliyor?
Gençlerle çalışmanın yolu, detaylarla çalışmak ve Polonya konseptiyle ilgili ortak olan her şey biliniyor. Akıllı oyun, U21’imizin Euro’da oynadığı gibi tekme, mazeret kadın ve savunma anlamında futbol değil, modern konseptte futbol gibi oyunu kolektif ve yapıcı olarak algılayan ve anlayan çocuklara yöneliktir.

Ekibiniz için nasıl bir hazırlığınız var?
Seçilmiş antrenörlerden oluşan bir grup, en fazla yirmi kişiyle çalışıyoruz, baş antrenör Alvaro Perez Perez.

FAR Genel Kurulu’nda Yürütme Kurulu adaylarından biri olarak Martin Mula.

Neden İspanyol futbolunu eska ile tanıştırmak istiyorsunuz?
Futbol uzun vadede hiçbir yere gitmese bile oyunun performansı bir felaket, bu konuda meslekten olmayanlar ve uzmanlar arasında hiç şüphe yok. Vichni bundan bahsediyor ama hiçbir şey olmuyor. Emekli maaşları kesinlikle yatırım yapmaya değer, ne yazık ki, örneğin FAR akademisi için sekiz yılda yüz milyonlarca. Bu modeli yazdırdınız, herhangi bir yerde görebiliyor musunuz? Büyük kulüpler artık U8 ve U9, bunun gelecekte Çek Cumhuriyeti’ndeki futbolun durumu üzerinde olumsuz bir etkisi olacak. Bu kategoride en iyi sürtüşmeye sahip olmalısınız, ne yazık ki öyle değil, hafta sonu için C ehliyeti olan bir baba. Ama bu lisanslarla ilgili değil, eğitmenin yapmadığı şey buydu. Bey ve artık vca bile bu konuda bir adım önde. Konsepte yapılan yatırım onlara geri dönüyor, Polonya ile Macaristan arasında mutlu sonla biten Euro 21 maçına bakın. U21’imiz bir trajedi, yapıcı becerilere sahip olmayan bir savunma oyunu, hiçbir şey yapamıyor.

Panleski konseptini herhangi bir yerde uyguladınız mı? Spch miydi?
Mesele sadece Mula kardeşlerin neler yapabildikleri değil Bay Work orada. Eleştirmenleri gençlik kulüplerine toplu bir yürüyüşe çıkarırdım. Çeneleri düşer ve lisanslarını kazmaya başlarlar, dikenlerin şimdiye kadar eğlenceli bir futbol olduğunu, ancak daha fazlasının olmadığını keşfederler. Gerçekten rahatsız edici bir fark. m’ye döner. Yedi yıldır buraya İspanyol antrenörler getiriyorum, bu süre zarfında 1000’den fazla çocuk kamplarımızı açtı, bu sadece Esk’te 300 trninkov birimi. Pazartesi gününden itibaren Roudnice’de bir İspanyol kampımız var, ülkenin her yerinden ve yurt dışından yaklaşık 120 çocuk olacak. Pazartesi günkü 4PFA testi ile başlayalım, ertesi gün karanlık işliyor ve iki ayaklı toplar, rondo, geç oyun, benimle mümkün olduğunca çok temas. Ve esas olarak izliyoruz, duruyoruz, açıklıyoruz. Günlerini oyunda dolaşarak, bana liderlik ederek, ateş ederek, her şeyi benimle, tabii ki tercihen iki dokunuşla geçirdi.

Panlish futbol tarzı, çalışabilmesi için Eskho’dan farklı değil mi?
Evet, bu çok büyük bir fark. Halkın dikeninden tecrübem var ki, hayırlıdır, on diken sisteminden sonra öğrenilir. Çocuklar oyun hakkında heyecanlı. esk futbolunda mücadelecilikten başka bir şey yok. Çocukla oynayın. Teknik ve taktiklerin temellerini bilmeyen bir çocuğun oyuna girmesine izin veremeyeceğinize inanıyoruz, bilirsiniz, kimsenin görmediği veya nasıl kurtulacağını bilmediği kötü alışkanlıklar geliştirecektir. Alışkanlıklar ve otomatizmalar, oyun etkinliği inşa ediyoruz.

Futbol pinst için bu ne anlama gelir?
Diğer kulüpler için sağlıklı bir rekabet yaratın, köylerde ve küçük kasabalarda yetenek geliştirin. Daha iyi vizyonu için Tanrı’dan tüm kulüplere yetenek göçünü durdurmak için, bölgeye gönderildiği gibi Roudnice’de bizimle kalacaklar. Roudnice’de, 1993’te orada FL oynadığımda olduğu gibi, yine 1.700 gecelik bir partiye davet edileceksiniz. 150 kişi var.

Roudnice’de öfke dalgası neden yükseldi? Kamplarda olduğu gibi kurtarmalarda koşulduğunuzu görüyorum.
Dezenformasyon, muhtemelen şu anki durumda İngiliz rotasını istemeyenleri geziyi boykot etmeye teşvik edecek şekilde yönetiliyor. Çocukları bu kampanyanın bir aracı olarak alıyorlar. Çok karanlık olacağını açıkça beyan ettik ve Roudnice’de yeterince güzel oyunların olduğu bir oyun merkezinin bir tarafta Panlish maçına gitmeyi çok daha kolay hale getireceğini, diğer yandan da kulübün konsolide olmasına yardımcı olacağını açıkladık. ekonomik bir bakış açısı. Toplanan emekli maaşları kulübün kasasına girecek. Amaç tabii ki istediğimiz futbolu oynamak. Eğitimi geçemeyenler zor anlar yaşarlar ama hırsları olan her yerde muhtemelen böyle işler.

Treni ve Rodie vm’ye karşı çıktı.
Tüm eğitmenleri başlangıçta bize katılmaya ve yeni bir konsept geliştirmeye davet ettik. İlk sordukları şey ödemelerini ne zaman alacaklarıydı. Kasa boş. Geçmişten dolayı yönetildi, aynı zamanda tüm isyanı organize eden Lan’ın iki bölümünün eğitmeniydi. Önce denetimi çalıştırın, ilginç olacak. Sponsor bulmak kolay değil, geçen sefer her zaman işe yaramadı. Şimdi şartları ayarla? Eğitim projesinin planını bile dinlemediler, hatta Lan kızları taciz etmekle tehdit etmeye başladı ve onları Teplice’ye götürecekti. Yanlış bilgilendirme kampanyasının serbest bıraktığı şey değil, davet trenrm hala ödüyor. İkili istedikleri kadar diken diktiler ki bu da hiçbir yere varmaz, çocuklar onu dinlemezler. Beni utandırmaya çağıran güneşlerin desteğine sahibim.

İnsanlar kamp fiyatlarının yüksek olmasından şikayetçi, siz ne düşünüyorsunuz?
Etkinlik ev sahasında yapılacak, bu yüzden mantıklı olarak SK Roudnice’nin çok boş olan gişesine de bir bilet olacak. Lensk PSPVK’ya yeni gelenler ve ödemeyenler için beş bin kronluk fiyat belirlendi. Geri kalanı 1.500 kron veya basının yarısı kadar ücrete tabidir ve İspanyol eğitmenlerin rehberliğinde 38 seans için makul bir fiyat olarak kabul edilemez. Aslında, bireysel kategorilerin merkezi yerine getirildi, ancak daha çok bir ekip oluşturma gibi, aynı. Bu günlerde en fazla sekiz dikenli ağaç yer alacak kimsenin umurunda değil.

Panla ve Ameriana’yı ne kadar içmek istersiniz?
İspanyol teknik direktör antrenman sırasında akıl hocası rolünde olmalı, baş antrenör Hozndl takviyeleri dikte etti. Yeni bir genç olarak oynanacak genç hanımları antrenmana getirdiğimiz konusunda anlaştık ve değiştirdik, oyunumuz yok. Angliyen ve Amerian’ı bulduğumuz sürece. Seni daha iyi yenecekler, ilerlemek istiyoruz. Buna katılmadı, söylemedi ve işlevden ayrıldı. Farklı oynamak ve ilerlemek istiyoruz. Her antrenör kulübün politikasını okumalıdır. Tuhaf bir şekilde çok özel, değil mi?

FAR genel toplantısında konuştuğunuzda, Miroslav Pelta size insanlara akıl veya akıl verilmesi gerektiğini söyledi. Eskm futbolunda yanlış mı anlaşılıyorsunuz?
Futbol ve gençlik ilerlemiyor, ne yazık ki, örneğin gençlik ve RFA akademisindeki bazılarının uzun süredir orada yapacak hiçbir şeyleri olmadığını düşünmeme rağmen, başkan Fousek benim için suçlanacak değil. Hata, F-evriminde yatıyor. Aslında hapishanede bir günlük programları yoktu, sadece yolsuzluğun ortadan kaldırılması, kimse orada oturmak istemedi ve şimdi herkes orada oturuyor. O sırada cildimi kaşımayacağım konusunda uyarıldım. Korku ve korkudur. Mula’nın yanına kalmasına izin verme, böyle olur. Şimdi Roudnice’de iş ve gençliğe, kaliteli profesyonel hizmete ve geniş bir kulüp seçimine, günlük kalkışlara ve daha iyi bir fiyata tüm kulüplere seyahat etmeye odaklanalım. Olabileceklerin en iyisi olacağına eminim.

Roudnice futbol kulübünden Martin Mula (sağda)

Sizi IKEM’in yıkanmış kafasının altındaki pedraench gıda takviyeleri kasasına bağlayın.
Durum farklı. İktisat diplomam var, satış konusunda uzmanlaştım. Spordan bedene çok yakınım ve mezunuyum ve masaj lisansı sahibiyim. Bu durumda, şirketin hisselerinden birinden besin takviyesi olan ortak viva’nın sunumu için bir teklif aldım. Beni ne ilgilendiriyordu? Referansları kontrol ettim ve iş arkadaşımla bir sözleşme imzaladım. Ürün üç yıl önce piyasaya çıktı ve herhangi bir olumsuzluk olmadan satıldı. Şirket, insanları tıbbi muayeneleri değil, fiziksel değerleri paylaşmaya davet etti. Bu arada değerlendirme sonucunda aralarında 20+ kişilerin de bulunduğu, yani sadece emeklilerin değil, şirketin ürünlerini tanımaya davet edildim. Ve kim yemek isterse sipariş verebilirdi. Pedraen’de hiçbir şey yoktu, bir kapsül 15 kron, bugün benzer bir ürün için kapsül başına 22 kron ödüyorsunuz. Ne? Günün sonunda arkamda herhangi bir hasar yoktu. Bu ürünü orada da sergiledik, hatta IKEM’den gelen sekreter bize konferans odasını açtı ve projeksiyona başladı. Dün polise bilgi ve veri verdim, gerçek çok farklı, kasıtlı bir emirle hareketten bahsediyoruz.