Oyuncu ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, Slovan'a hâlâ maaş ödenmediğini söyledi. Biz çözüyoruz, yönetim cevap veriyor

Bakec

Member
Geçtiğimiz günlerde Slovan'dan ayrılan ve Most'u gönderen Berk, Facebook sayfasında oyunlardan ve uygulama ekibinden kimsenin Kasım ve Aralık aylarında maaşlarını almadığını bildirdi. Uzun zamandır yeni sahibine karşı sabrım ve saygım vardı ama köpeğim hiçbir şey olmamış gibi davranmama izin vermiyor.

Agateljan'ın arkadaşı Yvonne Havlek, “sahip” sözcüğünü veya resmi kulübün kendisini tırnak içine aldı. Bunu sadece gittiği Almanya'dan, her imza için St nad Elbe'ye gitmek zorunda kalmasın diye söylüyorum.

Agateljan ödemelerle ilgili sorunları biliyordu. Pazartesi günü yaptığı açıklamada, sorunu en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz, önümüzdeki birkaç gün içinde durumla ilgili resmi bir rapor yayınlayacağız dedi.

İki yıl önce beşinci sezona dair vizyonunu sunmuştu: Sezon sonunda birinci lig için lisans almazsa gideceği yirmi milyonluk bir başlangıç noktası. Ve kulüp üyeleri için bir iş kurmak, evlenmek, araba bayiliği ve bar sahibi olmak istiyor. Kendi ifadesine göre lisans başvurusunda girdiği Szkov ofisinin sahibidir. Ve bunu alacak, Slava'ya maddi olarak yardım edecek.

Berk, kendisine göre durumu kabullenemeyen eski takım arkadaşlarına kasıtlı olarak destek vermek istediğini iddia ediyor.

Plana'nın yirmi yaşındaki bir yerlisi, onun şerefli işlerde adım atması ve iki katına çıkması sadece karakterlerinin bir kanıtıdır, aynı zamanda durumun ciddiyetinin ve borçlu oldukları emekli maaşından duydukları korkunun da bir kanıtıdır; Slovan hızla sekizlinin iyi üst yapılarına girdi. Bu bilgiyi paylaşmak normal değil, başka şartlar altında karışıklıklar ortaya çıkabiliyor, ne yazık ki sonu olmayan bir vaatler kısır döngüsüne girdik.

Berk Jet şunları kaydetti: Gizemli günün ne olduğunu söylemeyeceğim, adını vermeyeceğim. Tam tersine, birbirine tutunan, kendileri ve taraftarlar için mücadele eden takımın oyununu ve performansını vurgulamak istiyorum. Bunun sizin için işleri doğru yola sokacak itici güç olacağını biliyorum.

Sopa hokeyinin mali yönetimi böylece 2021'den günümüze kadar ekonomik suçluların olduğu bölgelerden bir polis tarafından yürütülüyor. Suçlu bir kadını, düşmeye neden olan bir suç şüphesiyle tutukladılar. Geçmişte bir bölge suçlusunun da davası vardı ve o da bunu erteledi.

Aynı zamanda Slovan, s.r.o. kulübü kuruldu ve Mayıs 2023'te Agateljan ve spol. Kasım ayında sezon finalinde onu bağladılar. Basın toplantısında sezon bittikten sonra kulübe katılacağını söyledi.