Oynamamalıydım, bir puan ayarlamalıydım. Gol dönüşü artı oldu, geleceğin yıldızı Chaloupek parladı

Bakec

Member
Vuruş yapmasaydım bile topun düşeceğini biliyorum. Başkası ona verebilirdi, çünkü çocukların çalışma şekli nedeniyle onu hak ettik, 20 yıllık bir savunma cevheri parkın önünde süpürüldü.

Düşüşten sonra geçirdiği küçük bir cerrahi işlem nedeniyle Teplice kadrosundan ayrıldı. Şu anda tam teşekküllü bir rejimde ve Pardubice stadyumunda 75. dakikada gol attı ve ardından on ikiden sonra gol attı. Mezibolu yerli, şimdilik benim için tüm kurtarma çalışmalarının birleştirileceğini, sekiz ya da dokuz gün boyunca diken diken olduğumu açıkladı.

Topların etrafında düz bir şekilde koşarken yapılan fitness antrenmanı, burada omuz altında oyun kondisyonundan başka bir şey değildir. Bana dokunmayı özledim ama her gün yoğun bir şekilde bunun üzerinde çalışıyorum ve bir an önce 90 dakikaya hazır olmayı umuyorum.

Chaloupek'in Pardubice'ye götürülmesine teknik direktör Zdenek Frala bizzat karar verdi. Başlangıçta onu aynı gün kanatta sahaya çıkmaya davet etti. Uzun süre koştular, biz de bıraktık. Frala, bir hafta önce Kuba Hora'yı yedeğe koyduk ve ne yazık ki sakatlandı, diye pişman oldu.

Senin için üzülmesine gerek yoktu. Chaloupek, yedek olarak oyuna giren Hronko'nun ortasına kafayla vurdu ve 87. dakikada kariyerinin ikinci lig golünü kutladı. Geç kalıp kalmadığını bile bilmediğim gerçeğiyle Pardubice'ye sarhoş gitti. Bu benim ilk kurtarışımdı. Sonuçta başarılı oldu ve kafa vuruşu oldu, bu da bir artı, 190 cm boyundaki stoper gülümsedi. Erkekler sonuna kadar mücadele etti, biz daha iyiydik, futbol kızlara çekici geliyordu.

Chaloupek, takımda kaptanlık görevini üstlenen Luke Marek'in yerini alacak. Bunu evimde Ostrava'ya karşı aldım, cenazede de aldım. Bir hokey hayranı Litvnov, eğer bir yerde sıralıysam, tek üçüncüyüm, diye göz kırptı.

Soldan, m savaşı sırasında Teplice'den Jan Knapk ve Pardubice'den Vojtch Patrk.

Frala onun çeyrek saatini takdir etti: Chaloupka'nın yürüyüşüyle, ödül olarak tehlikesiz bir şekilde seyahat ediyorduk. İki ay oynamamak iyi bir iş.

Ve Slavia'ya imza attığında etrafında bir kargaşa olduğu gerçeği. Ama U heyecanı sona erdi. Başım belaya girdiğinde ya da sıkıntıya düştüğümde bunu dışarıda hissetmiyorum.Akşamları kendi kendime bir şeyler okuyorum ama uykumda ona bakmamaya çalışıyorum. Benim için haberlerde değil, hit programda olup bitenler önemli, dikkatinizi dağıtmayın.

Olgunluğu Fralo tarafından da vurgulandı. Gençlerimizin kafası karışmasın diye oyunu çok fazla tanıtmak istemiyorum. Kır evi bir kişiliğe dönüştü. Pestup yayınlandığında bile performansı kalitenin altında kaldı. Takipçilerimizin kalitesinin benim sayemde artmasından mutluyuz.

Teplice'deki Stnadle'de Slavlara karşı beş maç oynadılar. Chaloupek'in yanı sıra Daniel Fila, Albert Labk ve Petr Hronek'ten oluşan konuk üçlünün yanı sıra geri satın alma yoluyla ilk Slavia ile transfere giden Ondej Krifalui de yer aldı.