Motl: Hentbol hokeyden daha çok acıtır, Lovoslu Jágr olmayacağım

Bakec

Member
Jaromre Jgrem lovosick hzen olacak mısın?
Muhtemelen değil. Elli iki yaşıma kadar oynamak ister miyim bilmiyorum, hentbol artık hokey değil, daha çok temas. Geçtiğimiz sezonu da sakatlıkla tamamladı. Sonunda onunla bir kreple evlendiğimiz için mutluyum. Bir molaya ihtiyacım vardı.

Madalya bronzdu. Unvan yok, kariyerin sonu yok mu?
Hayır. Kesinlikle bir. Adamlardan bilgi aldım, onlardan epeyce var. Kendime, kaybettiğim her oyundan sonra birini çöpe atacağımı söyledim. Ve bir günüm bile kalmayacak, ölebilirim.

Cka, kiminle oynadı?
Elbette klasik cka, biz de onlarla çok eğlendik. Yine de oldukça uzun, iki kere kafama saracağım, bakalım. Ve kaybetmek istemiyorum! Tabii eğer başlık olsaydı değiştirirdim.

Gerçekler

Açılış Dukla ile olacak

Hzenki Lovosic, yaz aylarında gelenek gereği lig dışı sezona kış stadında başlayacak. Sezonun açılışı en yakın rakibi Dukla ile oynanacak maçla yapılacak. Hrt 7.z olacak.

Yakında bir başarı daha olacak: mevcut turda şampiyon yardımcısı Plze, sekizinci turda ise şampiyon Karvin. Ağustos ortasında Dukla, Dessau ve Volendam şehirleri için iç saha hazırlık turnuvası düzenlenecek.

Seni ne motive eder?
Genç bir takımda çalıştığım gerçeği. Ve aslında bunun sayesinde kaç yaşında olduğum konusunda endişelenmiyorum. Eğer teknem su altında kalacaksa, verecek bir şeyim varsa ve kulüpte yiyecek varsa neden harekete geçeyim ki? Öyle olsa bile, bunun için bir neden göremiyorum.

Reklamlarda bronzun türünü nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bir at kuyruğu istedin. Karvin'in yarı final yenilgisinin hemen ardından hayal kırıklığına uğradık. Finale çıkmamızın üzerinden neredeyse on yıl geçecek. Ancak her madalyanın bir ağırlığı vardır.

Sezonu istikrarlı bir kadroyla geçirdiniz. Tamamen farklı bir şekilde mi ölürdü?
Ben incinmek için bahane bulmayan biriyim. Ama görülüyor ki, bir maçı kaçırdıklarında bile onun için atlayanlar onun için de mücadele etmeyi başarmışlar. Zayıfladığımız için üzgün değilim, spor bu. Ne yazık ki play-off'larda ondan kaçamadı, dönüşümlü olarak oynadı. Biri iyileşti, ikisi yaralandı. Durumun farkındaydık ve eksik de olsa Karvina'ya yeterince katlanabildiğimizi düşünüyorum.

Messenger vs o?
Bizim için tek artısı sezon sonuna kadar önce Karvina, sonra da Pilsen ile açık bir maç oynayabilmemiz.

Leton bronz mu, parlak değil mi? Taşınmış olmalı mı?
Temel oyunun yakasını yakalayamadık, bu da en geç geçen sene ligin ekstra döneminde almış olmamızdan kaynaklanıyor olabilir. bir daha olmayacağını umuyorduk. Ama karanlığın ötesini görebiliyordu, biz yakınlaşabildik, kavga edebildik, omuz omuza verebildik. Sonunda vefat ettik. Ve genç oynuyorlar, yani genç değiller, 7-8 yıldır burada oynuyorlar. Önümüzdeki birkaç yıl içinde bu sizin de başınıza gelecektir.

Gelecek sezona üçüz olarak gideceksiniz. Evde olduğun kadar vuruşta da üretkensin, değil mi?
Bir bvala manelka mm iki erkek çocukla. Çocuğu olmayan eşimle de uzun süredir bir çocuğumuz vardı. Bu şekilde oldu. Jenovfa ailenin ilk kız çocuğu, ailemin de benim gibi iki erkek çocuğu var, ailelerde dişi kuşlardan da sadece erkek çocuklar var.

nasılsın Sabırlı mı, sinirli mi, kullanan mı yoksa farklı mı?
Sabırlıyım, ama tempo ve tempo, sonra bazen çöküyor. Masayı yıkıyorum ve sesimi alçaltmak zorunda kalıyorum. Ancak basit gerçek şu ki sabır bazen tükenir çünkü çocuklar evde sınırlarının nerede olduğunu test ederler. Bunu normal karşılıyorum.

Ji Motl ilk kızının annesidir.

Çocuklarınıza altın madalya göstermek sizin için itici güç mü?
Krishna olurdu. Çocuklar doğduklarından beri benden madalyalar, son iki yıldır da bronz madalyalar görüyorlar. Yaşlı Jakub on yaşında, genç Jirko ise sekiz yaşında. Onlara en blithiv'i bile gösterirdim.

Tökezlediler mi?
Her iki oğlan da futbol oynuyor. Hzen'i düzenli olarak görmeye gidiyorum, çok eğlenceli olduğunu söyleyebilirim. Şimdilik oynamayın ama bahçede biraz çalışınca o da yakalayabilir diye düşünüyorum.

Ekstra lige çıkmayı başarabilecekler mi?
Daha sonra çıkmaya başlayan birçok insan tanıyorum. Bazı sporlarda aşkı buldukları ana düzen benim. Kimin nerede oynadığı, kimin kaç madalyası olduğu, şunu veya bu oyunu biliyorsam futbol testimi deneyin. Şu an seni pek tanımıyorum ama birinin neslini anlattığımda onlar da bilmiyor.

Bu arada, kendine bir takma adın var mı, Mdl?
Bunu Mdl doğumlu babasından miras aldı. Bunun nereden kaynaklandığını hiç düşünmedim. Muhtemelen Motl isminden türetilecektir.

5. sezonda ne kadar güçlü olacaksınız?
Karanlığın iskeleti aynı kaldı. Tom İsrail'in kalesini elinden aldı ama kalecimizin yeterince iyi kalesi vardı. Pry, Gürcüce Dichamindija, pili ha ve Ukraynalı Khajan'dır. Mry Hnik sakatlanırsa play-off'larda onun yerine geçen genç oyuncular onun yerinde oynamak zorunda kalacak. Bana göre çok sıkıntı çekeceğiz ve umarım Karvin ve Pilsen ile rekabet edebiliriz.