Most m Novhofa’daki Müze, kaybolan mahallenin tarihine odaklanmak istiyor

Bakec

Member
Kafam dolu ama önce müzenin genel işleyişini tanımam gerekiyor. Vavroch, “Her halükarda çok karanlık davranacağız ve yeni kadınlar için mümkün olduğunca çekici olacağımızı umuyorum” dedi.

Koleksiyonların ve enstalasyon, sergi ve diğer etkinlikler şeklindeki eğitim projelerinin hukuki bakımının yanı sıra, artık kullanılmayan Most’un, yani kömüre teslim olmak zorunda kalan mahallenin tarihi üzerinde çalışmaya başlamak istiyor.

Şehrin tarihinin, artık kullanılmayan Most’a giden bir yol ile derlenmesine yönelik uzun vadeli bir talep var. Bu bizim tek projemiz olmalı, yoksa bir müze olarak Vavroch’un kaidesi olan Mostean’ın kimliğini geçmişe doğru pekiştirme potansiyeline sahibiz.

Koşullar uygunsa tamamen yeni bir teşhir yaratılabilir. Üslerin olmaması gerçekten güzel bir çanta. Depoda böyle bir serginin inşa edilebileceği yeterli sayıda uygun koleksiyon objesinin bulunup bulunmadığı çok önemli olacaktır. Vavroch, sırasıyla, kapsamlı bir restorasyona ihtiyaç duyup duymadıklarını değiştirerek, müzenin eksik nesnelerin yerini alacak ve tamamlayacak görsel-işitsel teknoloji konusunda bana yardımcı olacağını söyledi.

Yeni editör jet vt me’de henüz ilk modern teknolojiyi kullanmak istiyor. Dnen doba modern teknolojilerle çalışır. Buna çeşitli projeksiyonlar, hologramlar ve sanal gerçeklik, ses örnekleri, geçici bir QR sergisi vb. dahildir. Mosteck Müzesi bu araçları kullanacak, ancak bunun benim elimde olmasını istiyorum.

Yatırımlarda selefinin başlattığı projeleri devam ettirmek istiyor. Vavroch, yatakların kapsamlı bir şekilde yeniden inşa edildiğini ve yakın gelecekte bunları halka açabileceğimizi söyledi.

Daha sonra Litvnov yakınlarındaki Luka’daki koruma altındaki dış mekan binalarının anıtında müze detaylı yeni bir çalışma oluşturulmalıdır. Demiryolu taşımacılığına ilişkin bir sergi yapılmalı.

Müze bahçesi, bir arboretum, çardak ve açık hava yatak odasının oluşturulabileceği büyük bir potansiyele sahiptir. Kamusal alanın sağlam bir parçası olursak mutlu olurum. Ancak yeni editör, bunun uzak geleceğe yönelik bir proje olduğunu ekledi.

Vavroch, bölgesel konsey tarafından 30’un 2029’una kadar belirli bir süre için ve belirsiz bir uzatma olasılığıyla bu göreve atandı. Müzede sekiz yıl çalışan Michal Soukup görevi devraldı. Kendi başına giyindi. Soukup, yeterince uzun süredir buradayım ve artık yola devam etme zamanının geldiğini söyledi.