Most Gölü'nde 50'den fazla spor. Olimpiyat Festivalinin başlangıcı Oyunlardan bir gün önce başlıyor

Bakec

Member
OV Belediye Başkanı Libor Varhanek'e göre festivalin iki temel sorunu Olimpiyat oyunlarına katılamamak. Sporcu ve ünlülerden oluşan takımların erm, parkur, okçuluk gibi spor dallarında da yarışacaklarını sözlerine ekledi. Açılış töreninde Mirai grubu sahne alacak ve programı moderatörler Roman Ebrle, Olga Lounov ve Petr Vichnar yönetecek.

Yaklaşan festivalin ana fikri yoksul bölgedeki çocukları spor yapmaya teşvik etmek. Öncelikle bu bölge istatistiksel olarak hareketlilik açısından en kötü bölgelerden biri. Kendi deyimiyle çocuklarla çalışırken bu etkinlik için sizin olan Otpaka Olimpiyatçıları Barbora Potkov ve Skifa Ondej Synek'i kullanıyor. Bir diğer amaç ise ziyaretçilere sadece gölün ıslah edilmiş merkezinin keşfedilmemiş güzelliğini göstermek değil.

Taraftarlar ve ziyaretçiler Pes 50 sporunu deneyebilecek. Olimpiyat Festivali tarihinde sunulan en fazla sayıda spordur. Varhank, asıl çocuğun burada kendini bulacağını biliyorum dedi.

Mosteck Gölü'ndeki etkinliğe insanlar ücretsiz olarak katılabiliyor, festivalin web sitesinden kayıt yaptırmaları yeterli. Most sakinlerinin ter dökerek geleceklerini ve onların yerinde olmaktan keyif alacaklarını biliyorum, diye ekledi Varhank. Steck bölgesi valisi Jan Schiller, Most'ta ikamet etmeyen insanların da geleceğini umuyorum, diye ekledi. Ona göre Mostecko görülmeye değer güzel bir bölge.

Buradaki nakliye şirketi, şehir merkezini ilk olarak Most Gölü'ne bağlayan yeni bir hat 16 inşa etti. Ana meydandan 4 dakikada meydana ulaşabilirsiniz.

Olimpiyat festivali sekiz yıl sonra göle geri dönüyor. 2016 yılında Rio Lipno Olimpiyat Parkı büyük bir coşkuyu başka yankılarla kutladı. Adını yıkılan tarihi kentin anısına verilen Esk'teki ikinci belirsiz göl kenarında demirleyen festival bu kez 20. yüzyılın ikinci yarısında yerini kömür madenlerine bırakmak zorunda kaldı ve ilk olarak günümüzün yeni kentlerinde buluştu. göl yarattı.

N bölgesinin tamamı esas olarak sizin açınızla bağlantılıdır. Most Lake gibi güzel şehirlerimizin olduğunu insanlara göstermek istiyoruz. Most şehrinin belediye başkanı Marek Hrvol, bugüne kadar düzenlenen tüm Olimpiyat festivallerinin siyah atı olma hedefimizi ortaya koydu.