Maç topu savaşı. Grepl oymayı tahmin ediyor, Šotnar şunu iddia ediyor: Finale çıkacağız

Bakec

Member
Akıllıca konuşmak istemem ama o maçlardan sonra dengeli bir durum bekleniyor benim açımdan. Danimarkalı teknik direktör Tom Grepl, komşu şehirlerdeki zayıf rakibi dikkate alarak, bunun böyle olacağını düşündüm dedi. Biraz kalitemiz de var, sezon boyunca sürekli dengede kaldık. Üst yapıdan sonra sadece Sluneta iki galibiyet aldı, bu yüzden kendi sahalarında başladılar.

Ve play-off yarı finalinde Vlenk tahtasında tek beraberlikle salonunun avantajını geri aldı. Birinci gün evde iki kurtarış yapacağımıza karar vereceğiz. Salonunu aldığında yola devam edelim. Teknik direktör Jan Otnar, ev ortamının büyük bir avantaj olduğuna dikkat çekti çünkü ilk günde, beş ay sonra Güneş'i fetheden ilk kişi oldu. Umarım bundan sonra eylül sonuna kadar evim, kalem karşılığını verir.

Yarı finalde bugüne kadarki en zorlu maçın ardından tüm takım toparlanmak zorunda kaldı ve Maroldovce Vlenci 30 sayı farkla mağlup oldu. Otnar'ın takımı her iki kurtarmayı da kaybetti. Ona yakıştığını düşünüyorum, iki gün üst üste AB oynanmayacak. Diğer günlerde çok zayıf olduğumuz aşikar, sarı-lacivert rengi görebiliyorduk.

Birkaç oyunda karıncaları aceleye getirmek için oyunu tahtada bıraktı. Daha sonra apartmanın enerjisi gün yüzüne yansıdı. Teba Autrey yirmi yaşında bir çocuk değil ve arka arkaya iki kavga onun için çok fazla ağırlık.

Grepl benzer analizlere girmedi: Bu konuda hiçbir fikrim yok. Bu bir rol olmayacak. Tüm oyuncular sahaya çıkacak ve cumartesi günü büyük bir etkinlik olacak. Yiyecek hiçbir şey olmayacak. Tamamen farklı şeylere karar vereceklerini düşünüyorum. Ben takımımla ilgileniyorum, diğer konularda yorum yapmayacağım.

Rüya yarı finali sayesinde, Kuzey Bohemya derbi sezonunun onuncu yıldönümü oldu, biri oyundu. Dn'de 5-4'lük pozitif bir bakiye başlar. Dikkat çekici skre? Vlenky için bu ppad'de ve ayrıca saç 755:749'da bile. Yarı finalin günü ise henüz belirlenmedi.

Playofflar için Danimarka forması.

Bıçak yarası olanlar, aslında her şey söz konusu olduğunda ve her zaman kan için kavga olacak. Ve her şeyi isabetlere bırakacağız. Olabildiğince iyi yapmaya çalışalım. Çok şaşırmayız, cumartesi günü kimin alacağına o karar verecek.

Otnar son aksiliğe rağmen paniğe kapılmadı. Şikayet edecek hiçbir şeyim olmadığını söylemek istemiyorum. Ml. dördüncü maç çok daha iyi oynanabilirdi, çok fazla zihinsel hata vardı ve çok çabuk pes ettik, dedi ve ardından alışılmadık bir açıklıkla bizi şaşırttı: Ama harika gidiyoruz ve finallere yükseleceğimizi biliyorum. , Dn değil.

Altın dövüşte Nymburk'a giden sır en az altı kez çözülecek. Ve pazartesi ve sonuncusu, yedi.