Litvínov sınırda. Antrenör Mlejnek, elit dörtlü için ölüm kalım meselesi olmadığını söylüyor

Bakec

Member
Litvanyalı teknik direktör Karel Mlejnek, mümkün olan en iyi pozisyon için savaşıyoruz, ancak bunun ölüm kalım meselesi olduğunu düşünürsek öyle olmadığını söyledi. Sekiz Hradec Krlov bile binebilir.

Kometa ile karşılaştırıldığında kimyagerlere iki puan yakınlaşmayı başardılar, üstelik iyi bir sicile ve gök gürültüsü gibi bir forma sahipler, son dokuz maçın sekizini kazandılar.

Gecenin kahramanı Brno'nun iki başlı yıldız oyuncusu Kristin Pospil, bu puanlara gerçekten ihtiyacımız olduğunu, zirveyi kazanmak ve hatta play-off'lara gitmek istediğimizi söyledi. Önlerinde dik bir yokuş var. Bu, sizi kazandığımızda otomatik olarak orada olacağımız anlamına gelmez.

Binlerce taraftarın önünde Verva, David Kae ve Pesilov'un Ebeka Gunner'da yirmi golle ilk sırada yer alan rn Koblasy'si sayesinde oyunu 2:1'e çevirmeyi başardı, ancak Finlandiya şampiyonu Pospil'e mağlup oldu. . Boğalara, ardından peslen'e çarptı.

İlk atışında elimde bir avuç dolusu kabarcık vardı, ikinci atışta diski düşürmemeye çalışıyordum. İlk kez milli takıma çağrılan Imon Zajek'in iç sahada attığı golle ikisini de kendime alıyorum. Ruh halimiz iyi değil çünkü ne için oynadığımızı biliyoruz. Tyke'a bazı noktalar yüklemek istedik ama maalesef olmadı…

Litvnovsk kou Mlejnek şunu iddia etti: Bana göre çok kaliteli bir maç oynadık ama yakaladığımız bir maç olmadı. Yenilen ilk gol mavi üzerine silindi, ikincisi standart bir durumun ardından düştü ve teyze çok hızlı bir şekilde sallanıp topu yakaladığı ayak bileğinden düştü. Yeterince sabırlı ve akıllı değildik.

İşte bu yüzden Vervu iyi bir temele sahip. Milli takımın ara vermesi öncesinde Pazar günü Liberec'e gitmesi planlanıyor. Bu maçta Zajek'in yanı sıra Kaov kardeşler de Çek forması giyecek.

Hayır, Pestupov'un penceresi kapalıydı, Litvnov bir mesaj almaya çalışıyordu. Piyasanın haritasını çıkardık, izlediklerimiz olmadı. Merak etmeyin, Mlejnek omuzlarını korudu. Ocak ayının sonundan beri ortalıkta olmayan Kaptan Mate Sukea geri dönecek. Bireysel bir buz dikeniyle başladı. Milli takımın bazen ara verdikten sonra tekrar oyuna döndüğünü biliyorum.