Kupalar, bir sonraki hayalimiz. Kulüp patronu Řepka, bir gün Teplice'de olacaklarına inanıyor

Bakec

Member
Eğer ilerleme şansımız olsaydı bu yıl Avrupa Oyunlarına hazır olur muydunuz?
Oraya ulaşamamamız kesinlikle bir trajedi değil. Genel değerlendirme açısından ele aldığımda, birisinin her zaman bir hayali vardır, o zaman bir gerçek vardır ve bu aslında sizin ne zaman hazır olacağınız ile ilgilidir. Avcının Avrupa Oyunları gibi şeylere hiçbir zaman hazır olmayacağını düşünüyorum. Sadece gelirler ve bununla başa çıkmak zorundasın. Ancak takımın gelişiminden büyük gurur duyuyorum ve bu yıl Avrupa'ya gidemememiz belirleyici değil.

8. sıra

yaz ligi turunda Teplice'yi işgal etti

Mevcut lig sisteminde düzenli olarak Avrupa adına mücadele etmek oldukça mümkün.
Ayrıca model, ilk on takımın aslında Avrupa maçlarında oynadığını da hesaplıyor ki bu harika bir şey. Güçlü bir üçlünün ve sonrasında Bank, Mlad Boleslav ve hatta Liberec gibi oldukça iddialı takımların olduğu açık. Ama aynı zamanda Teplice'nin beni bu konuda ikna edebileceğini ve birkaç yılda bir oraya gidebileceğimi de biliyorum. Kulübün sadece sportif açıdan değil, altyapı olarak da buna hazırlıklı olması gerektiği doğrudur. Ve muhtemelen kendimiz için çizdiğimiz yolun sonuna geldik. Adım adım gidelim. Geçen sezondan çok gurur duyuyorum çünkü kulübü kurduk. Ve tuğla inşa etmek yalnızca daha uzun sürecek ve giderek daha fazla telaş yaşanacaktı.

Yaz sezonunda gruplardan büyük ihtimalle uzak durmayı başardınız. En çok ne seversin?
oğlanların hem atletik hem de karakter açısından her yönden büyük ilerleme kaydettiğini. Bu yönden memnunuz ve yeni sezonu sabırsızlıkla bekleyeceğiz, bu kadar iyi bir sezona zamanında yeniden başlayabilmemiz için takımı toparlamamız gerektiği açık. Hadi sadece takılalım.

Teplit futbolcusu Daniel Fila'nın attığı golün sevincini yaşadı (sağda).

Yalnızca Daniel Fila ve Tpn Chaloupek gibi destekçileri bırakıyorlar, ikisi de Slavia'ya gidiyor.
Dizinin en önemli taşları gitti. Onlara en iyisini dilemeliyiz. Tekrar aynı kulübe taşındığımız için rolümüzün bu olması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir gök gürültüsü ve gelişme alanı verin ve sonra onları tekrar hareket ettirin. Ve aslında çocukların bir şekilde kariyerlerinde yükselmelerine sevindim. Bu benim için çok stratejik bir değiş tokuş.

Nerede nasıl değiştirilir?
Urit'in yatması gerekiyor. Sezon boyunca yaşanan sakatlıkların ve kart kayıplarının oldukça ciddi olduğunu görüyoruz. Bu yüzden nerede irok yapabileceğimizi söylemek istemiyorum ama bunun kesinlikle karşılığını alacağız. Ve şimdi hem spor bölümünde hem de kulübün başında, böylece ona uygun tipleri hep birlikte bulabiliriz. Ve bir şekilde onu daha da ileriye taşıyın. Chaloupek ve Fila mağlubiyetleri nedeniyle yine bu sezon oynadığımız puandan farklı bir noktaya gelmemiz oldukça muhtemel. Ve yine takımın deneyim kazanması ve bir sonraki seviyeye geçmesi için çalışmamız gerekecek.

Slavia ve Liberec yakın zamanda sahiplerini değiştirdiler, nasılsın? Ayrıca Teplice kulübünü istediğimi de ilan etmiştin.
Bir kere çalıştır. Teplice'nin nispeten geniş bir altyapıya sahip bir kulüp olduğunu söylemeye gerek yok. Hem Na Stnadlech arel hem de ana stadyumun kendisi. Ve potansiyel yeni sahiple bir saatten diğerine anlaşmaya varmak gerçekten de kolay değil. Yani çok somut bir şekilde tartışıyoruz. Birkaç ay sonra olur mu bilmiyorum ama bir gün yetişeceklerini biliyorum.