KnocAuts 1: 1 için, Lovosice için 3: 0 maçları için. Soğuk kafalar istiyorum, koçtan sorar

Bakec

Member
Ben de Natvan'dayken bile Semifinle'ye ilerleyeceğim. Temelde dolu olmayan kafayı tutmak için başımızı tutuyorum. Bu şekilde kendimizi sunmak istemiyoruz, Trenre Jn Lovosice'in iki PM kırmızı kartını Cumartesi günü, karanlıkta 38:23 mükemmelleştirdi.

SRII DRSN kısaltıldı ve sona erdi. Brnnsk Tom Vomka'nın ilk düellosunda yedi boyutlu Zestel'deki glum kutlamasında ellerini pompaladı ve dirsek Martin Hu'yu istemedi. Banklar mücadele ediyor, genç adam mavi bir kart ve bir steetnut için bir gövde aldı. Utkn 3'te, Jan Kupa'nın evi, TKO'nun güverteden döktüğü Bow Vukievie'nin popülaritesinde Dlan'a ulaştı. Sonunda bitirdi.

Aptallığım ve saçmalıklarım, donarak, çocuktan özür dilemeliyim, bir grup alamadı. HR Brno elini omzuma koydu, çıkarmaya çalıştım, Bohuel kafama vurdu. Hayatta kırmızı kart alamadım, bu benim ilk. Bu benim için bir parti.

Tam vomage'de, Lovosick'in kulübesi düellodan sonra düşen ve rakipler zayıflamıştı. Hzen en önemli spora pat, en iyi sporculara acele edin, bu yüzden her iki Tborns da sonunda sarhoş. SRII'den sonra ellerini salladılar ve çağrıldılar.

Lovosice tvrtfinle Lep'teydi. Biz genişliğin Srius'taydık. VTZSTVO'dan ilk iki saniyede olduğumuzu kırdı, ancak yedinci kaybettik. Brnnsk Trenr Pavel Hladk dedi. Senden düştüler, sürdükleri lovosicm, alacak hiçbir şeyimiz yoktu.

Napovanovovní Salonu kimyager Cumartesi Burcela'da Domc bir parça gibi oynadı. Srii, ilk kez yansıtılan zihinsel tokatın sütüne karar verdi. Dengeye astokrt başı ve yerdeki konsantrasyon ile kararlaştırılır, diğer etkilerde değil. USTT yapmalıyız, son dolu tam olarak iki yanık var. Koda'nın parçası nedir.

Jn Lajk, Trenr Lovosic.

Lovosic debriyajı Martin Ha, iddia etti: İlk kez bulunduğumuz prosedür için, kursta iyiyiz, süiti diğerinin arkasında sıraladık. Ve ne zaman sekiz yüz vahşi doğa, PKN oynanır. Asn oldu!

Ve avcıların kader rakiplerini davet ettiği Semifinle'de olacak. Geçen yıl, çok altın altın mücadelesinde bir köpek NJ bile.

VM, kırabileceğimizi söyledi, dedi bir küme. Tüm temeli yaralanmalarla tanıştık. Sen NM Selo, hepimiz oyundayız. Gönderenler iki katına çıktık ve Hardfinle'ye yansıyan şeyi üç katına çıkardık. Ve yeni Trenrem, her dakikada hızlı acele, nefret ns, NM altında çok fazla enerjimiz var.

Not Karvin, Leton Astnk Avrupa Ligi?