Kılıçdaroğlu: Yorulmak bana haram, iktidara kadar yorulmayacağım

Adanali

Active member
Kılıçdaroğlu: Yorulmak bana haram, iktidara kadar yorulmayacağım
CHP ldieri Kılıçdaroğlu, Ankara Vilayet Başkanlığı’nın “İktidar Yolunda Dayanışma Yemeği”nde konuştu. Partililerine seçimlere kadar ağır bir çalışma içerisinde olması talimatı veren Kılıçdaroğlu, ”Eksiklerim olabilir, yanlışım olabilir. Fakat her insanın şunu bilmesini isterim: Yorulmak bana haramdır, yorulmayacağım iktidara gelene kadar” sözlerini kullandı.

Türkiye’nin çözülmeyecek sorunu olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Eğer biz sorunu yaşayanı dinlersek; sorunu çözeriz” dedi.

Seçim güvenliğine değinen Kılıçdaroğlu, sandık gorevlilerini “O gün bakılırsavli kişi sigara içmeyecek. Bana yemek gelmedi gidip yemek yiyeyim, o kişinin derhal partiden atılması lazım” kelamları ile uyardı.

‘Oy vermiyorlarsa sorun isteyemeyenlerde’

Kılıçdaroğlu’nun öne çıkan açıklamalarından satır başları şöyle:

“‘Daha evvel bize selam vermeyen insanların bize selam verdiğini görüyorum. Halk kucağını açmış samimi olarak bizi bekliyor. Uzun müddettir çaba ediyoruz. Bu gayret hak çabasıdır. Bu uğraş herkesin konutunda huzur ortasında yatması için verilen gayrettir. Bu çaba alın terine paha verme gayretidir. Bu uğraş ekmek gayretidir.

Çalışıyor muyum? Eksiklerim olabilir, yanlışım olabilir. Lakin her insanın şunu bilmesini isterim: Yorulmak bana haramdır, yorulmayacağım iktidara gelene kadar.

Bizim mahallede çalışmayacağız. Oyumuzun düşük olduğu yerlerdeki beşerlerle muhatap olacağız. Ben kanaat liderleri ile toplanıyorum. O görüşmede bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş beşerlerle yapıyorum.

Erdem deseniz var, birikim deseniz var. Eksik olan strateji. Kime anlatacağımız konusunda biraz çekincelerimiz var. Oy vermiyorlarsa sorun oy vermeyende değil, istemeyende.