Kerem Aktürkoğlu: Maksadımız, erken öne geçebilmek

bencede

Global Mod
Global Mod
A Ulusal Futbol Ekibi, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Kümesi dokuzuncu maçında yarın Cebelitarık ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi düzenlenen basın toplantısında futbolculardan Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. Yarınki uğraşta amaçlarının erken öne geçmek olduğunu vurgulayan Aktürkoğlu, “Yarın bize hem galibiyet birebir vakitte fazla gol gerekiyor. Amacımız, erken öne geçebilmek. daha sonrasında skor olarak rakiplerimizi baskı altına almak istiyoruz. Rakibimizin kümedeki yerini düşük görmemek gerekiyor. Birinci maçta birinci yarı gol atamadığımız için probleme girmiştik” diye konuştu.

“HOCAMIZLA ARAMIZDAKİ EN KIYMETLİ ŞEY İLETİŞİM”

A Ulusal Futbol Grubu Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz’un oyuncularıyla kurduğu bağlantının kıymetine dikkat çeken genç oyuncu, “Hocamız, şahsî olarak yalnızca benimle değil bütün kadroyla tek tek ilgileniyor. Dünkü egzersizde benden yapmamı istediği şeyleri gösterdi. Yeni takımla birlikte gelen en kıymetli şey futbolcularla irtibat. Hocamız, isteklerini ve beklentilerini ikili diyalog halinde bize anlatıyor. Bu da bir oyuncunun, hocasıyla yapabileceği en hoş şey. En kıymetli şey aramızdaki bağlantı. Hocamız Türkçe de öğrendi, bize daima latifeler yapıyor” tabirlerini kullandı.

“HAYATIN KARŞINIZA NELER ÇIKARACAĞINI BİLEMİYORSUNUZ”

Ulusal futbolcu 3’üncü Lig’ten direkt olarak Galatasaray ’a transferi ve ulusal gruba seçilme süreciyle ilgili olarak da fikirlerini paylaştı. Başardığı şeyin imkansız olmadığını söyleyen genç oyuncu, “Ben 3’üncü Lig’ten geldim. Bu sıkıntı görünebilen bir şey ancak imkansız değil. Bendilk evvel de başarmış şahıslar vardır. Benden daha sonra da bu sayı artacaktır. Küçüklere söyleyebileceğim, pes etmemek gerekiyor. ömrün karşınıza neler çıkaracağını bilemiyorsunuz. Ben Galatasaray’a büyük riskler alarak geldim. Çok kuvvetli bir imtihan oldu benim için. Şu an buradayım ve epeyce memnunum. Hayallerimi gerçekleştiriyorum. Fatih hocama da bana bu bahtı verdiği için epey teşekkür ederim” diyerek kelamlarını noktaladı.

Serhan TÜRK / İSTANBUL, (DHA)