Karadağ’dan Hollanda’ya destek!

bencede

Global Mod
Global Mod
Karadağ Teknik Yöneticisi Miodrag Radulovic, 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde Türkiye ile oynayacakları son maç öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

‘LİDER BİTİRMESİNİ İSTİYORUM’

Hollanda’nın kümesi başkan tamamlamasını istediğine vurgu yapan Radulovic, “Hollanda, bu kümedeki en düzgün gruba sahip. Kümesi başkan bitireceklerinden eminim. Ben de onların önder bitirmesini istiyorum. Hollanda, Dünya Kupası ile özdeşleşmiş bir harika güç” dedi.

‘AYNI PERFORMANSI GÖSTERECEĞİZ’

Deneyimli teknik adam kelamlarını “Hollanda’ya karşı gösterdiğimiz tutkunun, performansın birebirini Türkiye maçında da göstereceğiz. Elemeleri alabileceğimiz en çok puanla bitirmek istiyoruz” sözleriyle tamamladı.

‘KALİTEMİZİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ’

Karadağ’ın santraforu Osmajic ise “Önceki maçlarda epey şanssızdık. Hollanda’ya karşı kalitemizi gösterdik. Artık bir maçımız daha var. Türkiye’ye karşı da kalitemizi göstermek istiyoruz. Bu maç için epey enerjik ve motiveyiz” biçiminde konuştu.

HOLLANDA KARŞISINDA 2-0’DAN GERİ DÖNÜLER

Karadağ, A Ulusal Kadro ‘ın Cebelitarık’ı 6-0 mağlup ettiği gecede Hollanda karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen skoru 2-2’ye getirerek rakibinin Dünya Kupası bileti almasını engelledi ve Türkiye’ye fırsat bulmasını sağladı. (Hürriyet)