Kaplan ve Nymburk'u evcilleştirme konusunda grepl: Oynadığı yönü yakalamalıyız

Bakec

Member
Walton lideri, yaralanmış olsa bile, koltuk değneği hakkında sizinle banka gider. Neye tanıklık ediyor?
Oynamak istiyor. Yabancıları iyi yaptık. Sağlık durumumuz nedeniyle kadroyu döndürmek zorunda olduğumuz ikinci şey. Ne yazık ki, bazen böyle mevsimler var. Tabii ki AJ Walton için oynayacağız. Neyse ki, Davidson zaten geri döndü, ancak el yüzde 100 iyi değil çünkü altı hafta boyunca sıvada. Eldeki kaslar, özellikle bilek serttir.

Şubat ayında bu yıl ústí'de çalışan Edwards geldi. Ve Eylül ortalama 19.4 puanla.
Geçen sezondan, Danimarka'da oynadığı zaman aldık. Onu biliyorduk. Ağız ona ulaştı, daha yüksek para değerine sahip oyuncuları avlayabilmemiz için finansal olarak değiliz. Sonunda bizimle sona erdi ve bunun için mutluyuz, çünkü o çok iyi bir oyuncu.

Ve pozitif mi?
Sadece basketbol oynamak istiyor. Ve bazı oyuncuları kaç kez özlediğim şey bu. Ruh halimi yükseltiyor çünkü alışılmadık zamanlarda bile salona gidiyor. Örneğin, akşam dokuzda, nihayet kapalı olduğu zaman çekim yapabilir. Ve bugün oyuncular için durum böyle değil. Umarım şimdiye kadar bize daha fazla yardımcı olur ve kariyerinde daha büyük bir adım atmasına yardımcı olacağız.

Pivot Šturanovič de sezon boyunca geri döndü, nasıl yardımcı oluyor?
Max'in geldiğinden memnunuz, onun için Edwards için de aynı şey. Basketbolu kaçırdığı için geri döndü. Dürüst olmak gerekirse, Ağustos ayından beri düz tutmadığımız için bir hata yaptık.

Ogundian, kendi yolunda çalıştığını gösteriyor. Onunla ne kadar memnunsun?
Bir salıncakta çok sezon var. Sinüzoid, bir kez, bir kez aşağı. Kaç kez o kadar çok şey istiyor ki bazı provokatörler yapıldı. Opava'da olduğu gibi, çok iyi oynadığımız ve sinirleri uzak tutmadığımız. Kasıtlı bir faulden sonra teknik bir hata aldı ve son sekiz dakikayı giyinme odasında geçirdi. Onunla çalışmak istiyoruz. Dedikleri gibi, kaplanı duyguları uyandırmaktan daha iyi evcilleştirin. Çünkü bu sezon birçok kez kaçırdık.

Ancak sezonun yaklaşan zirvesiyle gelişti, değil mi?
Çok olumlu cevap veren birini vurgulamak zorunda kalsaydım, bu bir Slowiac. Gönderi maçtan daha yüksek bir maç. Yaşının, performansının ve şu anda ona yüklenen oranını ele alıyor. Ve sadece kendimin olabildiğince fazla olmasını diliyorum.

Děčín – ústí nad Labem, Nbl Match, Grup A1. Ecstasy'de Děín teknik direktörü Tomáš Grepl.

Walton'un yaralanmasından sonraki delik başka bir geri dönüş Feštr tarafından iyileştirildi. Onun işi nedir?
Děčín'de çok iyi bilen bir rutin. Birkaç yıl önce ayrılması, oyun trendlerine çok fazla uyum sağlamak istemedi. Kaç kez oynamak istiyor. Daha sonra, kaptanı yerine getirdiği ve her zaman yabancılarla başladığı için çok iyi oynadığı Olomouc'dan geçti. Jindřichův Hradec'te denedi. AJ yaralandığında bizim için açık bir seçim oldu. Onu cennetten mavi sunabileceğimiz için o kadar da olmasak da onu ikna etmeye çalıştık. Pozisyonu kabul etti, ekibin ve kulüp yönetiminin takdir ettiği inanılmaz bir alçakgönüllülükle geldi. Kelimelerle, onu tarif bile edemezsiniz. Ve inanıyorum ki tankta hala bir şey var ve bize gerçekten yardım edebiliyor.

Cumartesi günü Şampiyonlar Ligi'nde parlayan Nymburk'a ev sahipliği yapacaksınız. Bu yıl tekrar ikinci sırada mı oynuyor?
Sezonun nasıl gittiğine bağlı olarak, büyük olasılıkla evet. Basketbolda asla bilmeseniz bile. Öte yandan, Nymburk kendisini Şampiyonlar Ligi'nde sunduğu için mükemmel. Bizim için, ondan öğrenmek için işimizin bir gró olmalı, çünkü Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi takımlar oynayabilirler. Basketbol bu şekilde oynanırsa, mümkün olduğunca adapte olmalıyız ve yönü yakalamalıyız.

Feštr sondan korkuyordu. “Kanepede oturuyordum ve bekliyordum”

Jindřichův Hradec'ten attıktan sonra Lukáš Feštra, lig kariyerinin sonu fikrine saldırdı. “Evde kanepede oturdum ve bir şans bekledim. Decin teklifiyle kanepeden kaldırıldı ve beş yıl sonra yaralı lider AJ Walton için bir tavır olarak geri döndü.

“Lukáš Houser'ı (Genel Müdür) Coach Grepl olarak adlandırdım.

Şimdiye kadar Děčín'e geri dönüşünden en değerli çentik, Warriors'ın 94:74 attığı ústí rakibine karşı gol attı. “Kazanmamız gerekiyordu ve Derby'de her zaman çifte bir motivasyonumuz var.

Savaşçılar da birbirlerinin altındaki olayları takip etmeli, elit altıncı sırada yer tutmak ve oyuna doğrudan ilerlemek önemlidir. “Ön, bir korkuluk, Olomouc bölgesi bizi zorluyor.

Lukáš Feštr maça başlar.

2017-2020'de Děčín'de oynadı ve bir kez onunla kutlandığında, dönüşünde nostalji hissetti. Ve onu kuzeye geri getiren koşullar yüzünden pişmanlık. “Yaralılar yerine burada bir basketbol hayatı olduğum için üzgünüm, bazen anladım ve bir şans için minnettarım.

Fešra'dan hiç kimse geçen yıl en kullanışlı NBL oyuncusunu her açıdan değiştirmeyi beklemiyor. “A.J.'nin benden farklı bir oyuncu türü olduğunu anlayacak kadar akıllıyım.

Ve başka bir nişan istemek. Neredeyse kaybolmuş görünen bir kariyeri uzatmak. “Jindřichův Hradec'te benim için iyi değil.

Walton'un zaten uygun olduğu gelecek sezon için Warriors ile sözleşmeyi kazanmanın gerçek olup olmadığını umursamıyor. “Şans her zaman her şeydir.

Yakışıklı, yükselmesine yardımcı olabilecek bir demet övüyor. “Děčín'deki insanlar her zaman Děčín'de yaşıyorlar, onlar en iyi organizasyon. “Burada bireysel performanslara bakmıyorlar, ancak motivasyon, ekibin çalışması ve baskınları.

Ve ayrıca savaşçıların itici gücü olan izleyicilerin yararına. “Tam bir salon olacak, insanları veya kendimizi hayal kırıklığına uğratmak istemiyoruz.”

Ondřej Bičiště, Petr Bílek