Kaftancıoğlu ve Kabaktepe el sıkışarak poz verdi

Adanali

Active member
Kaftancıoğlu ve Kabaktepe el sıkışarak poz verdi
Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) tarafınca düzenlenen 10. Ordu Tanıtım Günleri, İstanbul’da başladı.

Yenikapı’da gerçekleştirilen aktifliğin açılışına ORDEF Genel Lideri Sabri Çelebi, AK Parti Ordu Milletvekili Şener Yediyıldız, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe, CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu, ÂLÂ Parti İstanbul Vilayet Lideri Buğra Kavuncu, Eyüpsultan Belediye Lideri Deniz Köken, İBB Başkanvekili Hüseyin Aksu birer selamlama konuşması yaptı.

Kaftancıoğlu ve Kabaktepe el sıkışarak birlikte poz verdi.

Aktiflikte konuşan Kabaktepe, “Doğduğu yer yalnızca ‘ben oralıyım’ demek değil ‘ben buyum’ demek ile o oluşturduğu kimlikte gösterdiği karakterin şekillenmesinde en büyük etkendir. kimi vakit bana diyorlar epey sıkıntı bir misyon nasıl başaracaksınız İstanbul Vilayet Başkanlığı… Diyorum ki gerimde Ordu var” dedi.

Kaftancıoğlu ise “Doğduğumuz coğrafya bir baht, tercih değil. Bu hepimizin gururu o niçinle tahminen Ordulu olmamız bir mukadderat. Seçebileceğimiz bir şey değil lakin kendimizi Ordulu hissetmemiz bir tercih. Ordu demek, hırçınlık demek. Ordu demek kararlı olmak demek zira çocukluğumda bana bunu öğrettiniz. Ordu demek haklının yanında olmak demek. Zalimin zulmü neredeyse onun karşısında olmak demektir. Sizlerin bizlere öğrettiklerinizle buradayız” diye konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe el sıkışarak poz verdihttps://t.co/YxUW4LXVxI pic.twitter.com/0ImEbN09We

— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) November 4, 2021