Kadın 154 litre anne sütü bağışladı. Benim altın madeni olduğumu söylediler, gülüyor

Bakec

Member
Anne sütü bağışlamak prematüre bebeklerin hayatını kurtarır, annelerinin kendi sütü yoktur. Çocuk için sadece hayat değil aynı zamanda ilaçtır, ona yeterli miktarda vitamin, vitamin ve mineral sağlar. Ayrıca, bağışıklığı koşullandıran kıtalar da içeriyor, anne sessizliğinin önemini açıklıyor Mostec Hastanesi'nin çocuk ve ergen bölümü başkanı Marie Vchov, milyon bankanın bir parçası.

Araştırmaların kanıtladığı gibi anne sütü, yalnızca prematüre bebeklerde değil, felç, akciğer veya görme bozuklukları gibi ciddi ve yaşamı tehdit eden hastalıkların riskini de azaltıyor. Anne sütüyle beslenen bebeklerin bağışıklığı daha iyi olur, çuha çiçeğinin faydalarından terlerler.

Burada kadınlar bedava süt bağışlıyor, isteyen bana kan bağışına benzer bir yemek çeki alabilir.

Bebekten gelen süt prematüre bebeğe ulaşamaz, pastörize edilmesi gerekir. Ancak sütte bakteriyel kontaminasyon olup olmadığını anlamak için en az iki kez numune alacağız. Daha sonra sütü 62,5 santigrat derecede 30 dakika pastörize ediyoruz, bu sırada sütte virüsler ve bakteriler çoğalıyor. Bunu su banyosunda 10 dereceye kadar hızlı bir şekilde soğutma takip eder ve tekrar numuneler alınır. Ancak bu döngüden sonra sessizliği donduracağız, ilkel olanı anlatıyor. -18 derece sıcaklıkta banka yavaş yavaş saklanabilir. Bakteriyel kontaminasyon, örneğin ilaç içerebilecek bir şey anlamına gelir.

Süt arta kalan anneler için avantajı, onu hiçbir yere götürmenize gerek olmamasıdır; milyon bankanın çalışanları, sütü düzenli toplama sırasında haftada bir kez temizlikçinin evinden alacaktır. Hastane sessiz olsaydı harika olurdu. On aylık bir kız çocuğu annesi Pavlna Hermanov, hemşirenin içki içtiğini gördüm ve araba kullanmak zorunda kalmadım dedi. N sayesinde hastaneye 24 litre süt geldi.

İlk miktar sıvı altın, 50 yaşındaki Albta Elmanov'un köprü hemşireleri arasında anne sütü için bankaya 154 litre sıvı altın döktüğü oldu. Benim de bir tür dt'm var. Yüksek sesle ağlayacakmış gibi hissettim. Hemşireden bağış yapma ihtimalini duyduğumda bir an bile tereddüt etmedim. Haftada 1012 litre süt sağlayabiliyordum, sütü o kadar çoktu ki sadece kendi çocuğunu değil, kız kardeşinin prematüre çocuğunu da beslediğini, kalan litreleri de bankaya bağışladığını paylaştı.

Bankaya yüklü miktarda altın borcum olduğunu söylediler, plak sahibi tatlı tatlı gülümsedi.

Anne sütü bağışlayın ama her anne yapamaz, zulüm koşulları oldukça kötü. Yalnızca sağlıklı bir kadın süt bağışlayabilir ve bu kadının süt vermediğine dair doktor onayı alması gerekir. Alkol içemiyorum, sigara içemiyorum veya başka herhangi bir uyuşturucu alışkanlığını kullanamıyorum. Ve hepsinden önemlisi, günde yaklaşık 500 mililitre civarında aşırı anne sütü üretimine sahip olması gerektiğini açıklayan birincil, son yıllarda anne sütü bağışlayan kadınların sayısının arttığını da sözlerine ekledi.

Annenin çocuğuna yetecek kadar sütü olmadığı ve bunu sosyal ağlarda bulduğu durumlar da vardır. Bir kadın emziren anneye kendisi de başvurabilir ancak bunu kesinlikle önermiyoruz. Köpeğin sağlıklı olup olmadığından, tıbbi geçmişi olup olmadığından asla emin değilim. Marie Vchov, bankada sessizliğin sürekli gözetim altında olduğuna dikkat çekiyor.

Most'taki hastanenin yanı sıra Prag, Hradec Krlov ve Budjovice'de de anne sessizliği bankaları faaliyet gösteriyor. Bazı hastanelerde, örneğin St nad Labem, Pilsen veya Hoovicch'te, anne sütü koleksiyonları var; bunları annelerden toplayabiliyorlar ama işleyip uzun süre saklayamıyorlar.