Julio Cesar Ribas: Türkiye, Avrupa’da ve dünyada en yeterli ulusal gruplardan bir tanesi

bencede

Global Mod
Global Mod
Çok hoş ve değerli bir maça çıkacaklarını lisana getiren teknik yönetici Julio Cesar Ribas, “Türkiye, Avrupa’da ve dünyada en uygun ulusal gruplardan bir tanesi. Biz de epeyce genç bir takıma sahibiz. Genç arkadaşlarımızın da deneyim kazanması, bu biçimde bir atmosferi görmesinden dolayı epeyce güzel bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.

“TÜRKİYE OLAĞANÜSTÜ OYUNCULARA SAHİP”

Julio Cesar Ribas, A Ulusal Futbol Takımı’nda yaşanan teknik yönetici değişikliği hakkında yöneltilen soruya, “Türkiye’deki yahut rastgele bir ülkedeki teknik yöneticilik değişiklikleri ile alakalı yorum yapmayı sevmem, bununla alakalı da bir yorumda bulunmayacağım. Zira burada değerli olan futbolculardır ve Türkiye mükemmel oyunculara sahip. En başından beri esasen bu biçimdeydi. Hoca değişiklikleri olur, bu değişiklikler kararında formasyon manasında da kimi farklılıklar olabilir lakin değerli olan futbolcunun alanda ne gösterdiğidir. Türkiye de bu kadar şahane futbolculara sahip olduğu için alana çıktıkları vakit ne yapmaları gerektiğini biliyor. Olağan ki biz de değişimdilk evvelki Türk Ulusal Ekibi ile alakalı bütün görüntüleri ve tahlilleri yapıyoruz. Bilhassa söylemiş olduğim üzere de oyunculardır burada farklılık yaratacaklar. Çok âlâ bir oyuncu takımına sahip olduğunuz vakit da sizin düzgün kadro olduğunuz hiç bir vakit değişmeyecektir. Nitekim Türkiye benim için dünyanın ve Avrupa’nın en uygun ulusal ekiplerinden biri. Çok ileriye gidebilecek bir ekip, gidecektir de. O yüzden bu biçimde değişikliklerin oyuncu kalitesi olduktan daha sonra hayli fala fark yaratmayacağını düşünüyorum” formunda yanıt verdi.

JULİAN VALARİNO: KÜMEDEKİ BİRİNCİ GALİBİYETİMİZİ ALMAK İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ

Cebelitarık Ulusal Futbol Grubu oyuncusu Julian Valarino ise yaptığı açıklamada şunları lisana getirdi: “Tabii ki bizler için kolay olmayacak bir maç. Türkiye’nin kazanma zaruriliği olduğunu biliyoruz, biz de buraya kazanma duygusu ile geldik. Sonuçta alana çıkan hiç bir oyuncu kaybetmek için çıkmaz, kazanmak için çıkar. Kümedeki birinci galibiyetimizi almak için uğraş göstereceğiz lakin bunun hiç kolay olmayacağını biliyoruz. Elimizden gelenin en uygununu yapmak için alanda olacağız.”

Mustafa AKIN / İSTANBUL (DHA)