İsveçli takviye Litvínov: Çek hokeyi yükseliyor, çok fazla enerji getireceğim

Bakec

Member
Yeni bir şey denemek istiyorum. Amerika'da ve Finlandiya'da oynadım ama aynı değildi. Jrflla'nın 29 yaşındaki yerlisi, kulübün internet sitesinde, “Artık daha hazırlıklıyım, bu yeni bir çağrı ve bu konuda çok heyecanlıyım” dedi.

Kimyagerin oyununa yeni bir dinamik getirecek ve lig dışı takımının kilit oyuncularından biri olacak çok yönlü bir teknisyen olan Litvnov, takviyesini tanıttı.

Sandberg de benzer şekilde konuştu: Ben sıkı çalışmayı esas alıyorum, hızlı ve dinamik bir tarzı teşvik ediyorum. İşleri en başından itibaren doğru noktaya götüreceğim, dürüst olmak gerekirse hâlâ devam eden çok şey var. Vuruşum Litvnova harika olacak, mm. ton hokey, bu yüzden boyutlar bana uygun.

Atina'da bile bir köşeye oturmayacağına söz veriyor. Kabine çok fazla enerji getireceğimi biliyorum ve Litvnov'a varacağım. Çok konuşuyorum, sık sık yeni erkeklerle tanışıyorum, eğlenceli. Çekçe öğrenmeye çalışacağım, İngilizce konusunda zorlanıyorum.

Altın yılda, şampiyonluk kutlamalarına 65 maçta 29 Kanada puanı (15+14) katkıda bulundu.

Losk'un sezonu harikaydı. Geçen sefer kaybettiğimizde bu yıl tam tersi oldu. Çok güzel zaman geçirdik. Şahsen antrenörün kapısına saygı duydum, çok buz zamanı geçirdim ve hem zayıflamış hem de uyuyanların yanına gittim, diye açıkladı. Bu rolü çok düşündüm, savunma ihtiyacı zayıfladığında buzda giden oyun olmak istiyorum ama o yüzden gl verin.

Çek ekstra ligini çok seviyor, hokey Ligi'nde şampiyon tanıdı. Sandberg, Çek hokeyinin son yıllarda çok geliştiğini düşünüyorum, ligde çok sayıda harika maç var, diye gurur duydu. Temsilci ve ben köyün dışına baktık, Litvnov iyi bir teklifle içki içiyordu. Eğitmenlerle karanlık, vizyonlar ve onların benim için ne gibi rolleri olacağı hakkında konuştum. Takımın zihniyetini gerçekten beğendim ve kulübe büyük saygı duydum.

Zmo'daki San Jose çiftliğinde çalışıyordu ama NHL'yi göremedi. Finlandiya'da Turku adına oynadı. Kendi evinde iki şampiyonluğu var, ilki 2017'de HV 71 ile. Genç milli takımla iki dünya şampiyonluğu kazandı.

Bir sezonun ardından yeni bir manastıra açıldım, Litvnov bana mantıklı geldi. Farklı bir ülke, farklı bir kültür ama aynı zamanda Avrupa, dolayısıyla her şey birbirine oldukça benziyor.

Ben kulübüm, renkler değil. Skelleftea'yı üzgün ve kızgın olarak aradım. Genel editör Pavel Hynek, eylemlerimizle takımdaki kilit rollerden birini üstlendiğimizi biliyoruz.

Bu arada harika bir köpek olan Sandberg, Mathias Porseland, Edwin Hedberg ve Peter Nylander'dan sonra takımdaki dördüncü adam ama onların rolü Litvnov'da epizodikti. Sandberg iz bıraktı mı?