İlk hat-trick yapan Vlek, rakibini yendi. Formun nereden geldiğini bilmiyorum, asl

Bakec

Member
Kurtarmanın kahramanı TV kulüplerine hat-trick yapmanın heyecan verici bir duygu olduğunu söyledi. Ben asistanım. Isındığı için bile her şey zenginleşiyor.

Onuncu ekstra lig sezonunda formasıyla sahaya indiğinde bile Verva ile bağlantısını kaybetmedi. Geçen sabah onu kurtarmaya sürükledin, ikna etmesi ne kadara mal oldu. 1999 yılında memleketinden kulüple sözleşme imzaladı. Ve Litvnov’un yanılmadığını gösteriyor.

Bana bu formu kimin verdiğini bilmiyorum ama hoşuma gitmeye başladı, park olarak Liam Kirk ve Jindich Abdul’un bulunduğu formasyonu övüyor. İkisi de harika hokey oyuncuları ve pak konusunda güçlüler. Harika çalışmalara devam edin, büyük gözler onları takip ediyor. Kirky beni her zaman bağlıyor, Abdi hızının altında, mükemmel bir yatağı ve çantası var. Yetişiyoruz, iyi gidiyor!

Cumartesi günü, Vlek maçın bitimine iki dakikadan az bir süre kala yerleşik bir şutla tamamladığı hat-trick için tıkladı ve kalecinin şişesini fileden çıkardı. PKK’lının kafası kaleciye gitti ve o da karşı hamle olarak yirmi dokuz yaşındaki saate şutunu çekti.

Asansör yıl sonunda parçalandı. Vnoc’tan önce beş sayı kaydetti, ardından bu maçlarda yedi sayı kaydetti. Toplamda 12 puan topladı, kişisel rekoru 2018/19’dan 19 puan (14+5).

Gitmekte tereddüt etmedik, şanslıydık. İşler yürümediğinde, çok çalıştık ve dikenler eski görünse de Vlek pastırma krizini atlattı. Sadece ben değil, aynı zamanda karanlık da. Sezon başından itibaren 5 verimli maç çıkardık ve bunu VC hatlarına yaydığımız için mutluyuz. Karanlığa hücumun ne demek olduğunu anlamanıza yardım edelim.

Kurt’un hedeflerine ve puanlarına yardım edin.