Hokey forveti Pekař yurt dışından dönüyor, Litvínov'da oynayacak

Bakec

Member
Onun yürüyüşünün tonlarımız arasındaki rekabeti davet edeceğini ve AB'nin tartışılmaz potansiyelini geliştireceğini biliyoruz. Genel editör Pavel Hynek, yaklaşımı ve çalışma ahlakıyla ekibimizdeki rolünü üstleneceğini ve istikrarlı bir parçası olacağını biliyoruz, dedi.

Peka takıma 2015 yılında katıldı ve altyapı ve genç takımlarda oynadı. Yıllar sonra Turnovlu oyuncu 4. turda Buffalo tarafından draft edildi. 2020/21 sezonunun başında 18 Yaş Altı ve 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda yer alan oyuncu, Liberec adına ekstra ligde forma giydi ancak daha sonra tekrar ABD'ye gitti. Geçen yıl AHL'de Hartford adına 20, ECHL'de ise Cincinnati adına 14 maç oynadı.

Litvnov bana en iyi seçim gibi geldi. Bir tanesine bile liderlik edebileceğime dair iyi bir his vardı içimde. Ailem ve ben buna doğru karar verileceğini değerlendirdik. Karanlığa yük olacağımı biliyorum dedi Peka.

Litvnov için o, gelecek sezon öncesinde bir destek görevi görüyor. Verva, Slovak milli savunma oyuncusu Frantik Gajdoe'yu işe aldı ve Josef Jcha birinci ligden ana kulübe geri dönüyor.

Matj, sahip olduklarını gösterme motivasyonu yüksek genç bir oyuncu. Zmo'da yer bulamadı, burada bunu nasıl halledeceği ona kalmış. Gelin onun karakterine, yaklaşımına ve gelişimine bir göz atalım. Spor menajeri Tom Vrbel, onda hem keyif verebilecek hem de sinirlenebilecek ve hatta gerektiğinde kavga edebilecek bir oyun gördüğümüzü söyledi.