Yedi yaş küçük Marek (31), Elbe yakınlarındaki Tetiligo kasabasında Slavia, Teplice, Ostrava ve Pardubice liglerinde oynuyordu, kardeşine saygı duydu, onu aldı ve teyzesi gibi onlar da yapmadılar. Gerçek olanla evlenme.
Herkes Roman'ı soruyor mu? Artık alıştın. Nerl, görmüyorum, itiraf ederdi: Ben de onun gibi bir kariyer istiyordum. Ligde oynadım ama onunki benimkinden daha iyi. Muhtemelen aramızdaki en akılda kalıcı kişi olduğu için.
Birisi sana bağırdığında arkanı döner misin Roman?
Bunu duydum. İnsanlar bazen bizi karıştırıyorlar. Esas olarak hokeyde, özellikle de yerel şampiyonada.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla Uette 178 bin
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Herkes Roman'ı soruyor mu? Artık alıştın. Nerl, görmüyorum, itiraf ederdi: Ben de onun gibi bir kariyer istiyordum. Ligde oynadım ama onunki benimkinden daha iyi. Muhtemelen aramızdaki en akılda kalıcı kişi olduğu için.
Birisi sana bağırdığında arkanı döner misin Roman?
Bunu duydum. İnsanlar bazen bizi karıştırıyorlar. Esas olarak hokeyde, özellikle de yerel şampiyonada.
Marek ErvenkafutbolcuÇok sessiz ama bir şey söylediğinde kabin ona saygı duyuyor. Adamlar bir yerlerde ondan büyük bir ağırlık aldığını yazdılar. O, buzun ana lideridir ve bu da en önemli şeydir.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla Uette 178 bin
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim