Chomutov'un şakacıları, arkadaşları ve etkileyicileri Frantiek Mla ve Daniel Hol, dünyayı hokey oyuncularından ve futbolculardan kurtararak interneti fethediyor. Diğerleri arasında. Sopanın arkasında ivesnick futbolu var ama esas olarak kendisi ve karısı arasındaki ilişki. Biri Pirty adına hokey oynuyor, onlarla bu sene birinci lige yükseldi, diğeri de ona iki kişilik antrenörlük yaptı, futbolu denediler.
Spor geçmişiniz nasıl?
Daniel: Benimki oldukça çeşitliydi. Beş yaşındayken Chomutov'da hokey oyuncusu olarak KLH'de oynamaya başladım. Gençliği atlattım, Jgr'la dolu değildim. Basketbol ve futboldan sonra en uzak olduğum yer olan florbola geçtim. İkinci tura yükseldik.
– Francis: Bu sadece hokey, onunla milyonda beş kez oynadı, sonra ikisiyle de tanışmak imkansızdı.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Spor geçmişiniz nasıl?
Daniel: Benimki oldukça çeşitliydi. Beş yaşındayken Chomutov'da hokey oyuncusu olarak KLH'de oynamaya başladım. Gençliği atlattım, Jgr'la dolu değildim. Basketbol ve futboldan sonra en uzak olduğum yer olan florbola geçtim. İkinci tura yükseldik.
– Francis: Bu sadece hokey, onunla milyonda beş kez oynadı, sonra ikisiyle de tanışmak imkansızdı.
Biz hokey oyuncularının bile gelk'i, voavka'sı var ama biz erkek gibi kabinden çıkıyoruz. Pantolonlu kadın gibi değil. Futbolcular bunu kendileri yapabilirler. Onlarla dalga geçmek sorun değil.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim