Erdoğan’ın ziyaret ettiği AK Partili Kurt: Yalnızca kete yedi, ‘Diğerlerini her gün yiyorum’ dedi

Adanali

Active member
Erdoğan’ın ziyaret ettiği AK Partili Kurt: Yalnızca kete yedi, ‘Diğerlerini her gün yiyorum’ dedi
Erdoğan’ın konutunda ziyaret ettiği Sarıyer Kısırkaya Mahallesi AK Parti Bayan Kolları Lideri Hatem Kurt, Erdoğan’ın kendisine ikram edilen yiyecekler için ‘aslına bakarsan her gün yediğini dediğini’ aktardı.

Hatem Kurt, “Beni ziyaret etmek istemiş, hayli mutlu oldum. Türkiye Cumhuriyeti hanımı olarak epey onur verici bir his oldu benim için. Bütün bayanlara örnek olmasını istedim. Bayanda bir bilgi, bir özveri olunca evlatları da bilgili ve hoş gelişir. O hislerle ben de tabir etmeye çalıştım ve duygulandım” dedi.

Erdoğan’a daha evvel Sivas ketesi yapacağını dediğini hatırlatan Kurt, “Evde gelinim vardı, birlikte kete hazırladık. Keteden diğer ikramlar da hazırladık lakin öteki ikramlardan yemedi. ‘Ben onlardan her gün yiyorum, benim için kete kıymetli. Çok da hoş olmuş, elinize sağlık’ dedi” tabirlerini kullandı.

Kurt, Erdoğan’ın kendilerine Kuran, tespih ve seccade ikram ettiğini söylemiş oldu.