Erdoğan: İsrail ile ilgimiz yaşananlara göz yumacağımız manasına gelmiyor

Adanali

Active member
Erdoğan: İsrail ile ilgimiz yaşananlara göz yumacağımız manasına gelmiyor
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Erdoğan, partisinin TBMM Küme Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu biçimde:

Bursa’da terör hücumunda şehit olan İnfaz Muhafaza Memurumuza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Altılı masanın tek kederi toplumsal medyadan birbirlerine laf sokmaktır.
Milletimiz masayı kimin kurduğunu, kimin yönettiğini çok güzel biliyor.
Memleketler arası toplumu Mescid-i Aksa konusunda hassas olmaya davet ediyorum. İsrail ile atılan adım öteki, Kudüs davamız oburdur. İsrail ile global, siyasal, ekonomik ilgilerimiz vardır, olacaktır. Bu ülkeyi görmezden gelemeyiz. İsrail ile alakamız yaşananlara göz yumacağımız manasına gelmiyor.
Pençe-Kilit harekatıyla gayemiz ülkemizin hudut güvenliğini garanti altına almaktır. Irak hükümetleriyle yakın iş birliği ortasındayız.
Yükselen enflasyonun haberlerini takip ediyoruz. Bu tablo karşısında bize düşilk evvel birliğimize, 2023 amaçlarımıza sarılmaktır. Biz, işimize bakıyoruz. İnşası süren yapıtları tamamlayıp hizmete açıyoruz.
Yuvam ismini verdiğimiz tasarruf hesapları, kur müdafaası dahil yeniliği barındıran finansal bir araçtır. Bu hesaplar vatandaşlarımızın ülkeleriyle bağlarını sıkı tutmasını sağlayacaktır.
Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok kardeşimizi ailemize katıyoruz.
#Canlı: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor https://t.co/GxuCLf59Ql

— AA Canlı (@AACanli) April 20, 2022