Erdoğan: AK Parti sizlerin konutudur, insan kendi meskenine sahip çıkmak için herbiçimde davet beklemez

Adanali

Active member
Erdoğan: AK Parti sizlerin konutudur, insan kendi meskenine sahip çıkmak için herbiçimde davet beklemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve Vilayet Liderleri Toplantısı”nda konuşuyor.

Erdoğan’ın açıklamaları şu biçimde:

“AK Parti milletin partisidir. Kuran da iktidara getiren de milletimizdir. AK Parti, millete hizmetkar olmak için nazaranve talip olmuş insanlardan oluşmaktadır. Takım değişimi de bayrak yarışıdır.

Partimizi medeniyetimizin ve ülkemizin tüm birikimini ortaya koyan büyük bir fotoğraf olarak görüyorum.

AK Parti sizlerin meskenidir. İnsan kendi konutuna sahip çıkmak için herbiçimde davet beklemez.

Türkiye’yi global ve yerli vesayet güçlerinin penceresinden daima bir arada kurtardık. Bugün de tıpkı azimle çalışmalıyız. Ülkemiz hayli kritik bir devirden geçerken, epey çalışıp çaba göstermeliyiz. Evlatlarımıza gururla miras bırakacağınız bir Türkiye için var gücünüzle çalışmanızı istiyorum.

Algı operasyonlarının yürütüldüğü bir periyotta sizleri bir defa daha saflarımızı sıkılaştırmaya davet ediyorum.

Bölgemizin ekonomik kriz ve savaşlarla bir daha şekillendirilmeye çalışıldığı periyotta birliğimiz daha kuvvetli olmalı.

Kusura bakmayın. Cuma günü malum 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışını yaptık. Orada da şifa bulduk. Elhamdülillah. İnşallah bu hafta da Tokat Havalimanı’nın açılışını yapacağız. ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz.”