Ecstasy! Ústí'nin patronu Nichols bizi finale sırtında taşıdı, onu tutmak istiyorum diyor

Bakec

Member
Bu telaştan, şehri ve dolayısıyla tüm Çek Cumhuriyeti'ni nasıl eğlendirdiğimizden mutlak keyif alacağız. Sadece olumlu duygular, hadi bunu içselleştirelim, başımıza gelecek ve zamanla burada her zaman kanıtladığımız şey, ilk pyn steak genel müdürü Tom Hrub'dur.

Seni NBL finaline ne getirdi?
Büyük miktarda vc, tesadüfler vardı, tst, ama kdr, trenr'in kalitesi de öyle. Sezon oldukça olaysız geçti, inişli çıkışlı, kısa bir süre önce Dne'ye karşı 0:3 önde olduğumuzu ve sonunda onu yarı finalde elediğimizi fark ettim. Sezonda bunun bulutlarının olduğu görülüyor. Basketbol son derece dengeli, cinleri coşturduk ve uzun gidiyoruz.

Nymburk'ta değil miydi?
Birisi bana böyle oynarsak üzüleceğimizi söylesin. İlk maçta tam bir sürpriz bekliyorduk ama uzatmalarda bu sürpriz oldu. İlk iç sahadaki maçımızı gerçek dışı kazandık ama iki günde bir olan arka arkaya maçlar bizim için pek iyi değil. İkincisinde rotasyonumuz olduğunu düşündük. Nymburk çok kaliteli bir takım ama biz ki'mizi bedavaya vermedik ve çok iyi oynadık. Bulunduğumuz yerde tesadüfen olmadığımızı kanıtladık.

Sluneta'nın maça liginde olduğunu kanıtladın mı?
Geçen yıl yarı finale çıktığımız doğru, ardından Brno ile dengeli bir bronz seri mücadelesi verdik. Geçen yıl elendik ve çeyrek finalde Pardubice'ye karşı oynadığımız yedinci maçta evet, burada çıtayı yükselttik. Ve umarım onu vururuz. sepeti tam olarak topuklara saplıyor ama onunla uğraşmak zorunda kalıyor.

Ligin MVP'si olma yolundaki tarihi koşuda Ty Nichols'un rolü neydi?
1.068 puan verdi, o sopayı alıp duvarlara çarptı ve finale taşıdı. Harika bir oyun, iyi bir adam. Burada olabildiğine çok sevindim ve onun kalması için her şeyi yapacağız. Bizim için son derece zor olacağını bildiğimiz halde onu istiyoruz. Ty, karanlıkta onu istediğinde Ty'dır. Başarılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. St.'de basketbol ateşini tekmeledi.

Muhtemelen yurt dışından da teklifler alacak, İtalya'yı konuşacak.
Onunla %100 ilgileneceğim ama kişisel olarak bu büyük bir görev. Muhtemelen işe yaramayacağını kesin olarak söylemeyeceğim. Kalması için mücadele edeceğiz.

Sluneta hayranları bile bir patlama gördü, bu bizi nasıl gururlandırdı?
Tüm play-off boyunca Slunet'teki ortalama izleyici sayısına baktım ve maç başına 1.798 izleyici olduğunu gördüm. Dne ile oynadıkları son yedi yarı finalde en fazla içtikleri miktar 2.221 oldu. Bence bu şarkı kendini anlatıyor.

Jan Otnar uykusunda nereye gidiyor?
Bunu onlara, beşinci kulübüne ve koçuna bırakacağım ve onlar da bu kararı verecekler. Bununla işimiz bitti, kulüp için yaptığı her şey için Honzo'ya teşekkür ediyoruz. Pepsal'in geçmişi var ama hayat devam ediyor. Ona iyi şanslar diliyoruz ancak kendimize odaklanmalı ve büyük hayranlarımızın beklentilerini karşılamak için rekabetçi bir takım kurmalıyız.

Onun yerine kim geçecek?
Genç çocuk yine, önümüzdeki hafta içinde açıklayacağız.

Pivot Johan Haiblk ve Jan Karlovsk'un Psk'a gideceği tahmin ediliyor. Böyle?
J de duydu, vc'deki bulutlar. Ayrıca hepsi imzalı ama bu doğru değil. Mümkün olduğu kadar bir araya gelmek istiyoruz, arkadaşlarla konuşacağız. Hiçbir şey yapılmadı.

Kalkış garantisi var mı?
Hiç de bile. Perşembe günü finalin son maçını oynadık, burada oynadığımız en uzun sezon. Pazartesi gününden itibaren sıkı çalışmaya başlayacağız ve takımı yeniden kurmaya çalışacağız.

Kendine bi-örtün mü?
Seyirci heyecan dolu olacak, coşkuyu ehlileştirmemiz lazım. Teknik direktörümüz de olan bir takımımız varsa bunun üzerinde çok çalışırız, acelemizi sürdürmek isteriz. N cl, A1'e ilerlemeyi belirleyecek, ardından meme klst verdi. Bakalım FIBA Avrupa Kupası'na hak kazandık mı, belki çıkamayız, yollarını arıyoruz ama olacak.

Stbrno telaşına ne yapmalı? Başlıyor musun?
Elbette bundan bir şeyler çıkarmaya çalışalım, denemezsek üzücü olur. Vnman şehrine çok erken geldik, insanlar basketbola gidiyor. Başlangıcı tamamlamasına izin vereceğiz ve basketbol görmeye gidecek. Belediye başkanı bizi davet etti, sonra çocuklarla oturup hayranlarımız için bir kutlama düşüneceğiz.