DN Zskal Edwards, bu tdnu'da Isaac Davidson'un yaralı yeni Zozland desteği için Nhrad olarak. Edwards, iki MSCCH için NBL'ye delinmişti, Kasım ayının ortalarında Çar Nad Labem'de sona erdi.
Edwards ve ben uzun süre temas halinde, ama Koem'in altındaki ayakkabı tarafından itilmesi daha olasıdı, biz de bira turanovia. Ama sonra Davidson yaralandı ve Edwards hemen içmeye istekliydi, biz de NM'deyiz ve ben de ilk çıkışının başarılı olduğu ve çok güneşte çok fazla olduğunu söyledi.
Utkn Denk, Olomouc ile birlikte asansörlerde, A1 gruplarında bir şehir vardı, bu da kaleye ilerleme anlamına gelen sonuncusu. Çantanın konuğu, Ocak ayında PTI'daki çantayı göstermedi ve ligde ilk kez lige yenik düştü. Langston Wertz'in 22 puanı bile onlara yardım etmedi.
DNSK Pivot Adam Pechek, PRCI Domcho Mustva'yı savunmada takdir etti. Sadece on puan olan ana Carter, yalınında olan ve karar verdiğini söyledi.
DN Olomouc'dan anlar:
A2 Grubu'nun uygulanmasında, Pardribece'de iki puan artıran SLVist ve Ostrava. Bu karanlık sekiz sırayla karşılaştırıldı, son GBA Jindichv hradec m, sadece bunlar üzerinde.
Edwards ve ben uzun süre temas halinde, ama Koem'in altındaki ayakkabı tarafından itilmesi daha olasıdı, biz de bira turanovia. Ama sonra Davidson yaralandı ve Edwards hemen içmeye istekliydi, biz de NM'deyiz ve ben de ilk çıkışının başarılı olduğu ve çok güneşte çok fazla olduğunu söyledi.
Utkn Denk, Olomouc ile birlikte asansörlerde, A1 gruplarında bir şehir vardı, bu da kaleye ilerleme anlamına gelen sonuncusu. Çantanın konuğu, Ocak ayında PTI'daki çantayı göstermedi ve ligde ilk kez lige yenik düştü. Langston Wertz'in 22 puanı bile onlara yardım etmedi.
DNSK Pivot Adam Pechek, PRCI Domcho Mustva'yı savunmada takdir etti. Sadece on puan olan ana Carter, yalınında olan ve karar verdiğini söyledi.
DN Olomouc'dan anlar:
A2 Grubu'nun uygulanmasında, Pardribece'de iki puan artıran SLVist ve Ostrava. Bu karanlık sekiz sırayla karşılaştırıldı, son GBA Jindichv hradec m, sadece bunlar üzerinde.
Kooperativa Nrodn Basketbol Ligi MU 3. Üstyapı turu Grup A1: BK Armex Energy DN – BK OLOMOUC 89:71 (28:21, 47:35, 64:48) Nokta: Ogundiran ve Edwards 18'den sonra, Pechek 16, Walton 12, Turan 8, Pomiklek 7 – Wertz 22, Wright 15, Ka Carter Po 10, Evans 9. Grup A2: Bk Kvis Pardubice – NH OSTRAVA 81:83 (16:28, 37:48, 57:68) En çok nokta: Ahmad 18, Dailey 15, Luka 11, Beyaz 10, VRDLK 9, SVEJCAR 7 – Autrey ve Rideau 17, Bailey 12, Kranc 11, Balaban 10, Heinzl 8, Michal Svoboda 7. SK Slavia Prag – GBA Fruko -Schulz Jindichv Hradec 88:68 (22:18, 51:33, 64:58) En çok nokta: Dallas 17, Watson -Gayle 16, R. Pumprla 14, Bonner 12, Vilm Svoboda ve Kozk Sonra 11 – Pekrek 17, Fairweather 16, Liddell 13, Dorn 11, Jansa 9. |
- Kooperativa Nbl, Grup A1
- Kooperativa Nbl, Grup A2
Kulüp | Donanma | VHRA | Kayık | Eğrilik | Yüzdesi |
---|