Daha az yabancılar, ruhun gücü. Ve iş. Varnsdorf kurtarma için bir tarif arıyor

Bakec

Member
Durum bir TK idi ve ama Bay (sahibi) Gabriel beni kazandığında, eğer yapmazsam bir alibist olurdum. Özellikle istediğim zaman. Yüzde yüz görüntüleyerek Varnsdorf'u kurtarmaya çalışarak savaşçı dedi.

Sadece ilk bahar turu ve Opava'daki 1: 0 revizyon verdi, Pazar günü Slav, Zbrojovka Brno 0: 3 ve üçüncüsü son şehre silahlı güce yenildi.

Opav'a karşı kırdığımızda hepimiz ASTN'dik. Bu nedenle, Brno ile birlikte aktif ve kendime güveneceğimizi sildim. Belki de ilk başarısızlık. Aksine, umarım Porka Nar, yerde ve eski pistte sondaj. Bütün kışın, Tipport Ligi'nde iyi bir papağan vardı.

Varnsdorf, Brno ile zafer kazandı. Ayrıca diğer zamanlarda da pedat yapabilirler, önünde çok fazla şey yapmak zorunda değilim, Trenre atladı.

Kotlin'de Pavel Dr. ve Miroslav Hellek ile Kopeckho Jet hariç Trenra ile işbirliği yaptı. En yakın stil pürüzlülük ve MRA'dır, çünkü Tyi, aktif ve geriye doğru oynadılar. Tylen savunmacı Ada ile ilk ayrılan sonbaharda en yüksek olanıdır.

Bunlar arasında Temovsky Ruhu ile ilgili Atik ve Kasabadaki Lejyon Lejyonu Hedlenini verdi. Bay Gabriel kimin istediğimizin ve kimin istemediğimizin bir listesini istedi. Burada BT'yi istemeyen ve bilmemek için biz Kali bile. Ama çocuklar kaldı. KDR bir IR olabilir, opava ile ilk kez, kalitesi olduğunu yiyor, papağanı vurguladı. Umarım yabancının ayrılması yardımcı olmuştur. Çok fazla olduğunda, değil, başka bir zihniyetim yok.

Varnsdorf, 9.3. 2025, 2. Futbol Ligi FK Varnsdorf – Zbrojovka Brno. Brno Brno'dan William Mackleyyther Milan Lex'e nüfuz etti.

Varnsdorf'un bir tür lig olmadan beklemek mümkün değil, VN 2010'dan beri taklit etmiyor, papağan istemiyor. Beğenmiyorum. Baca yoluna uyacak, ancak Kadm, gecekondu içinde kıracağız.

Slavlar PT noktasında kaybediyor, durum çok önemli. Ve istiyorsun ya da değil, oyun üzerinde baskı var. Kendiniz yaratın, düşmek istemeyin. Başlarını temizlemek için NS Radek Porcal ile konuşalım. Başka bir başka var, alacak, değil. Chuck için bazı mücadele, yeni çocuklar bunu bilmiyorlar. Kilidini açalım. Kad Varnsdorf Nadje içindir. UV Pazar günü Sparta B ile evde verdi.