Çocukları dövmedik. Bazen uygunsuz bir kelimeyi kaçırıyoruz, anaokulu öğretmeni kendini savunuyor

Bakec

Member
Kesinlikle hiçbir çocuğa zarar vermedim, bu yüzden meslektaşımızı ısıtmasına şaşırdık. Bize asla karşı çıkmadı, bize gülümsedi, öğretmenlerden birine ifade verdi. Köpek, 10 yıl boyunca çatı katındaki yemlikte çalışmış ve onlara göre aileden ya da yönetimden hiç kimse onun işine karşı çıkmamış.

Öncelikle kapak, kaba sözlerin, çocuklara ve çocuklara verilen yazılı emirlerin kaydedildiği kasetlerin seslerine dayanıyor. Yargıçlar bunların gerçek olduğunu ilan etti.

Bazen gergin bir durumda uygunsuz bir cümle kullandım. Sadece yüksek sesle söyledim ama amacı çocuğu incitmek değildi. Bazen cinayetten paçayı kurtarabilirdim ama kreşteki çocuklar için çok endişelendiği gerçeğini de hesaba katarak meslektaşlarımız arasında eğleniyorduk, diye anlattı.

Bit dt de nazik öğretmen tarafından reddedildi. Emeklilik yaşına kadar meslek hayatı boyunca çalıştığını ve çocuklarını çok sevdiğini anlattı. İkinci kez kaba bir kelime kullandım, bunun için özür dilerim, özür dilerim, dedi.

Çocukların bazen ceza olarak hücre hapsine kilitlendiğini veya onlarca dakika boyunca soğuk zeminde oturmaya zorlandığını reddetti. Yeterince yiyecek ve içecekleri vardı ve öğretmenler onları asla buna zorlamadı. Eğer çocuk belli bir yemeği sevmiyorsa onu yemek zorunda değildi.

Her iki eğitimci de birkaç hafta önce mahkeme davayı görüşmeye başladığında amirlerine benzer ifadeler verdi.

Üç kez çocuk yetiştirme suçunu kabul etti. Ona göre en azından 2018'den kreşteki suçun farkına vardıkları 2021 sonuna kadar kutsal çocuklara uygunsuz davrandılar. Çalışanlardan biri polisi uygulama konusunda uyardı ve o da sesli raporları paylaştı. Görüşülenlere göre bu meslektaşımız takıma uymuyordu.

Pakete göre kadınlar küçük çocuklara tokat attı, tokat attı, kulaklarını ve saçlarını çekti. Kundaklamadılar ve saatlerce ıslak bezlerde bıraktılar. Dosyaya göre ceza olarak onları birkaç düzine dakika boyunca yalnız ağlamalarına izin verilmeyen bir odaya kilitlediler.

Çocukların bir köşede, soğuk zeminde çıplak oturması gerektiği cezasını verdi. Ceza tehdidi altında onları yemek yemeye zorladılar. Etrafı çocuklarla çevrili olduğundan onlara pis kokulu, piç, piç, pipo, velet, piç diyorlardı. Onları başkalarının önünde alaycı sözlerle aşağıladılar.

Tanıkların dinlenmesinin önümüzdeki günlerde devam etmesi nedeniyle davayla ilgili karar henüz verilmedi.