Cholevov Fransa’ya taşınma hakkında: Kocaman bir göz ve duygu yok ama heyecanlıyım

Bakec

Member
Yurt dışına taşınma, ergenlik çağında sıcak nedeniyle memleketi Ostrava’dan Most’a ülke çapında seyahat ettiğinde daha yoğun hale geldi.

İlk aylarım çok duygusal ve ıslak ama bir o kadar da güzel. Yaklaşım farklı, ben yetenekliyim, her şeyi bırakıp eve gitmek zorunda kaldığımda bile, Most’tan değil Fransa’dan geliyor, yetenekli hrka’yı canlandırıyor. Ailem, evcil hayvanım, etrafımdaki her şey. Natst tm harika ve harika çıkacak.

Cholevov’un gözüne antrenör Pablo Morel’in önerdiği kısa yol neden oldu. Trninkov seti ve morelka tamamen farklı, ev tahtalarından alışık olduğu gibi değil.

Most’ta sıkıntı bir buçuk saat sürdü ve devam edince tüm oyuncular konsantrasyonlarını ve verimliliklerini kaybetti. Ancak Brest’te durum tam tersidir. İki buçuk saat antrenman yaptığımızda bile yoğunluk sürekli artıyor. Bu kadar uzun süre konsantre olmak benim için çok zordu ama kurşunu sıkmak zorunda kaldım ve sonunda öğrendim ki eğlenmek zorunda olduğum için en iyi yenilenmenin uyku olduğunu söylemek zor.

Mosteck Charlotte Cholevov pl. Slavia kalesinde.

Hatta bukledeki diğer buklelerle eşleşecek dört veya iki ekstrası bile var. Ancak bunlar j, piznv’den çok daha iyi eşittir.

Siyah-beyazlı bir kulüpte, aslan pozisyonu için rekabet çok büyük. Bunlardan biri, Polonyalı dünya şampiyon yardımcısı yedi yaşındaki Alexandrina Cabral Barbosaov. Ondan çok şey öğrenecek. slo2? Ernohorka Dirdina Jaukoviov. O da dünyevi niteliklerle doludur. Ben de üç yaşında olduğumu söyleyebilirim çünkü Dambleov sakatlandı.

Cholev’in rolü mütevazı, ancak Fransız kulübü tarafından Lig’de karşılıklı bir maçta arandığı Most’ta değil. Tutuklanmanın ardından muhtemelen fazladan dakika alamayacağımı tahmin ediyordum. Yalan söylemeyeceğim, hoşuma gitmiyor ama oldukça objektif bir avcıyım ve bunda iyi olmadığımı biliyorum. Onlar daha iyi, bunu mutlak saygıyla karşılıyorum. Zamanımın geleceğini biliyorum. Haydi, lise mezunu.

Yavaş 27 frenli oyun Fransız ligi tarafından düzenleniyor. Kaydetme listesinde yalnızca 3 kız olabilirken, Lig şampiyonu dahil diğer yarışmalarda artık kız yok. Paradoksal olarak, lig dışında dünyanın en prestijli kulüp müsabakasını asla kaçırmıyor.

Koçun bana hangi durumlarda vurabileceğini bilmesi için kısa bir süreliğine Brest’teyim. Hadi ama, aslında o kadar da fazla dakika değil. Ama bunu ne zaman yaşadı, ne zaman bu kadar büyük bir kulübe gitti? Hemen başlayıp bir vuruşa binlerce dakika dayanabilen bir oyuncu, özellikle de genç bir oyuncu görmedim.

Naden, yeni karanlığının onu nasıl içtiğidir. 174 cm boyundaki Çek kız, takım arkadaşlarıyla nasıl anlaşacağı konusunda endişeliydi. Ben spesifik bir avcıyım, her zaman yalnız gitmek isterim ve hemen açılmam. Gerektiğinde dışa dönük biriyim ama benim için bu yol kendi içime kapanmak ve baş belası olmak. Ve buradaki kızlar gerçekten harikalar, bana harika içecekler verdiler, teşekkürler.

Joy, Fransa’daki Arena de Brest ve diğer salonları doldurmaya devam etti. Her gece buraya gidin ve binlerce hayranla, gerçek dışı bir atmosferle karşılaşın. Bunu hatırla. Bu dünyada Most’a uymuyorum, burada bile, mevcut ve eski işverene kıyasla herkesle ilgileniliyor.

Esk Hzenkky Finlandiya’ya karşı ön eleme maçı oynayacak 11 Ocak 17:15’ten itibaren Zln. Biletler burada satışa çıkıyor.

Brest’teki hırslar yalnızca sizindir. Kulüp yakın zamanda 2021 Şampiyonlar Ligi’nden yükseldi ve iki Fransa şampiyonluğu kazandı. İç ligi ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak bir zorunluluktur. Kolay olmayacak ama en yakın maçta ve Avrupa elemelerinde Finlandiya ve Portekiz’e karşı temsil edilecek olan Cholevov’a göre Polonya’dan daha iyi. Sana ne kadar saygı duysam da kendime asla saygı duymadım. Dayanıklılık ve kötü şans konusunda iyiyim. Karanlıkta bu kadar güzel hareket edip etmediğimi göreceğiz.

Ayrıca milli takımdan ayrılacak, Brest’te 4+1 bir dairede yaşayacak, tek başına yaşayacak, takım arkadaşlarıyla kahve içmeye çıkacak, bazen çift sezonlarda haftada dört kez vakit geçirip anıtlara veya evime gidecek. . Kafamı toplayabildiğim, sakinleşebildiğim pek çok Hıristiyan mekanı var. Bana enerji ver. Satın almak için burada değil, su soğuk, gülümsüyor.

Galya Horozunun ülkesini önceden biliyordu ama Batı Fransa’daki Brest’e taşındı. İki amcam burada yaşıyordu. Cholevov, bunlardan birinin Fransa’da bir eş bulduğunu ve orada kaldığını, diğerinin ise burada çalışmadan yaklaşık on yıl sonra küle döndüğünü açıkladı. İkisi de zıt taraflara gittiler, sadece Brest değil, burada durum biraz farklı. İnsanların ne kadar iyi olduğuna ve şehrin köhne değil de sakin olmasına şaşırdım.

Fransızcanın temelleri elbette ama sizi on dakikalık bir tartışmaya sokmaya cesaret edemez. Burada sadece Fransız kestane ismimi kullanacağım. Naim istedi, o yüzden bana verdiler. Hatta Brochov’un bile Cholev ikilisi olan ve Frdek-Mstek’in ekstra liginde oynayan Sebastian ve Mathias gibi isimleri yok. O da bir gün ablası gibi seninle yurtdışında evlenecek.

Charlotte Cholevov ESK’nın temsili hakkında

Bent Dahl, eschhzenkek’in antrenörü

Koç Bent Dahl ve ben Fransa’ya gitmeden önce yeni takımımı tartıştık. Kal, bu iyi bir adım ama buradaki rekabet ne olacak? J onu tekrarladı. Milli takımımızın popülaritesi arttı, yurt dışında birçok maç oynandı, takım çok büyük ve harika bir takım. Yıllardır destek veren Mme Markta Jebková. Pek çok kurtuluşun ona bağlı olduğunu söyleyebilirim ama iki bölgenin koçu ve yaz sonuna hazırlanmak isteyen bir takım genç oyuncular var ve Jebkov, Mal veya Kudlkov’un ölümü gibi destekleri var. Sonbaharda kendi evimizde Finlandiya ve Portekiz’e karşı Avrupa elemeleri ve ardından Dünya Şampiyonası var. Grupta 2021 Dünya Kupası’nda mağlup ettiğimiz Hollanda, Arjantin ve Kongo var. Hollanda her birimiz çok kaliteli bir takım. Ama Arjantin bilinmiyor, yine yeni bir şey olacak, farklı bir takım. tarzı. Ve ben şahsen tüm çorbalardan bir şeyler öğrenmek istiyorum.