Bizden hiçbir şey saklamıyor musun? Belediye Başkanı Dub yerel sakinlerin endişelerini anlattı

Bakec

Member
Bölgeye olumsuz bir görüntü getireceğinizi ve bunun sadece Dub’da değil, Lage’deki Teplice dahil olmak üzere çevredeki turizmi de etkileyeceğini düşünüyorum. Osmitice Dub belediye başkanı Ji Kapar’ın (PRO Dub) kayıt altına alınması gerekiyor. onun kadastrosunda.

İletişime geçmeniz gereken diğer belediye başkanlarıyla birlikte yatırımcının bugüne kadar attığı adımları, dolayısıyla devleti eleştiriyorsunuz. Benimle ilgili sorun ne?
Onlarla hiçbir diyalog yok, madenin kendisi ve işleme hattı hakkında çok az bilgi alıyoruz. Yatırımcının daha fazla para aldığını hissediyorum ama bana söyleme. Onlarla yalnızca kanunun gerektirdiği kadar iletişim kurar ki bu gerçekten asgari düzeydedir. Bize özel bir bilgi vermek isteyip istemediğini kendine soruyor. Kamusal alanda, doğru mu yanıltıcı mı olduğunu tespit edemediğimiz çeşitli garantili söylentiler var. Bu tek başına spekülasyona yer bırakıyor. Loisko bu şekilde yıkanmadı, ancak hiç kimse onlarla ulaşım yöntemi veya boru hattının işlenmesi için şehir hakkında konuşmadı.

Mesela Ostravalı bir dağcı buraya gelirse büyük ihtimalle buraya değil ailesiyle birlikte gelecektir. Peki insanlar nerede olacak, nerede kalacaklar, çocuklar nerede bisiklete binecekler.

Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle

şimdi İndirim -45%

Peşin ödeme

+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz

+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz

Peşin ödeme

+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz

+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz

Bugün kaydolun ve şunları edinin:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim