Biz çekler yaratıcılıktan yoksun makineleriz. Fantiš Usti, Zlín ve Romanya hakkında, onunla süpürüldüler

Bakec

Member
Yeni kulübü Romanya'da da açıklandı. Jablonec, ZLN, Pbram ve Ostrava 336 liginin arkasına tekme atan ve 30 GL attı.

VM karısı STM kontrol etmek için modertorkm suçlamadı mı?
Burada kopardığımda kimse Mět'e futbol istemedi, ama Modertors için herkes. Tabii ki pazarlama olarak da alıyorum. İyi bir izlenmiş, burada başladı. Romanya'da bile ne olduğunu sordular. M'nin erişim, öyleyse, değil mi?

Konuşmak için nasıl yumruk atıyorsun?
Başka bir yerde bulmayı seviyorum, bir nokta bulacağım ve mümkün olmaması için fazla bir şey yapmıyorum. (SMCH)

Romanya'ya nasıl getirdi?
PS Instagram. KM Jim: Bu NS'de! Ve orada i pjem hrt ekledim. Güldüler ve sonunda baktılar.

SMT o zaman, GL'ye bir yıl verdin. Leva?
Üre. Kafamda çok şey çizdim, AB Pzt değil. E GL'ye ihtiyacım olurdu. Romanya'da sağa gittim, sonra bana bağlı kalmadı. Genel Angam TK idi. Sen arkasında mm, ST için sert beslenen, ilk gl. Umarım Pidm verir. Konumum akışta dolu olmasa da, SP HalfBeka oynuyorum. Ama Obas d'nin sonunda güvendiğim Trenr, umarım bir şey başarılı olur.

Zayıflamış oynadığınızda BK Pardubice'e karşı 0: 2'den 3: 2'ye dönmeye yardımcı oldunuz. Blok Çarpıcı mı?
Çok ihtiyacım vardı. Ben GL vermediğimden bu yana belki yüz yıl geçti. Ve böyle bir affın dönüşüne git, çünkü ben Rd.

Romanya VM için miydi? Sadece orada sonbahar yaptın.
Ailelerde trajik bir VC gönderdi, kaybettim, seyahat etmek zorunda kaldım. NVrat'tan sonra zihinsel olarak zaman değildi, Trenre M NAVC değildi. Ben sadık kaldım. Sonra tribün üzerine oruç tuttum, sonra iyi bir NZK var. Hayatta Karira'ya gitmedim. Piel New, bir hit vardı, diğer iletişimlerle doluydu. Bohuel ve kovuldu. Tuz Angam. Ben bunun dışında olduğum için. Büyük deneyim. Krsnm City'de tüm aile ile aptaltık, Bukure Ndhern, kulüp önden.

Steck futbolcunun dikeninde Anton Fanti.

Voluntari'ye nasıl girdiniz, ikinci ligi kim oynuyor?
İçiyordu. Kışın ısırmadan önce yedi saatten kurtuldular, aralarında değildi. Avcı kumar kampına gittiğinde normalde KDRU'da olduğunu yazdım. Ailemi tekrar Buret'e götürdüm ve öğrendim, istemiyorum. Oldukça talihsiz, çünkü beklemedim ve daha sonra oldu. Sonra bana emekli maaşları verdiler, daire için 14 gün sildim, bana diken getirdim. Psype üzerinde iki tdny.

Emeklilik için ödeme yaptılar mı?
Bana hepsini verdiler, hatta NADC bir şey bile. Bunun için, Markt Handlov, Markt Haindlov ve Küba Porsch, Markt Handlov benim için kolaylaştırdı. Aksi takdirde uymak olurdu.

Voluntari'deki son, dışarıda ilk oynadığın için üzülüyor mu?
İlk iki MSCE için ben bir çamurum, bu harika, öfori, yeni tutuklama. Onu iki yıl orada tutabileceği için tatmin oldum. ELINGING'in harika bir şeyi var, ama yanlış gitti. Yıllarca orada olan ve PKN ile süpürülen Luke Dropp için de üzgündü. Sadece HRCH ile ilgili değildi, sahibi yıllarca orada olan cumhurbaşkanını attı. Kulüp yeniden yapılandırıldı, genel olarak yapıldı. Tuz süresi. Vm adamların iyi, emeklilik sahibi m. HRI serindi, ama sahibinden üreme, saygısızlığı, üzüm.

Ve koşullara nasıl sahip oldunuz?
İlk ligi korudular. Biz Tyi Masra, Croad, Saunas, Havuz vardı. Hepsi yüksek düz, burada Esku ve en iyi kulüplerde kimsenin sahip olmadığı. Stadyum Malink, KRSN'ye vurdu, insanlar NS'ye baktı. Bir şeye ihtiyacımız vardı, hemen verdiler. Ayrıca stadyumda kendi PMO ofisimiz vardı. Olduğunda anında sono yapabilirdik. Ne iyi, çünkü Çek Cumhuriyeti'nde doktorları ve EC'yi suçlamak. Finans bile iyiydi.

JAC Romen Graves mi?
Futbolcular Ikovna. Gerçekten zamanlar ve standartların üstünde. Aslan, sağ, kulplar. Ama yine de Lenoi. Onlar için damlamadıklarında, istedikleri şeye sahipler. Mantıksal olanı kendinize iyi oynayın. Size ne zaman Gly veriyorsun, daha iyi kulüp için iyi emekli maaşlarım, FCSB'sin. Biz böyle makineleriz, çok yaratıcılık değiliz. NROK'da Faerskm Adası, E Creature NM hatalarına karşı çatal yapıyoruz. Tekrar taktiksel olarak gittik, Condin güçlü. Bence futbolun biraz farklı olacağını düşünüyorum. U Mildee'den. Bir erkek için, oyun oyunu basitleştirmek istiyor ve finalde böyle görünüyor. Romanya'da özellikle Dark Sekiz Devt Boy'da bire bir tane olduğunu fark ettim. Balonla ilgili sorun olmadan, onu ihraç edecekler. NS'de tüm NJAC ise, kdry'de iki tane var.

JAC Romanya'daki hayranlar mı?
Kulüp genç, 2010'dan beri çalışıyor, çok fazla geleneğe sahip değil. Tüm Romanya'dan sonra ZNM'nin bir hayranı var, TV'ye koşuyor, m nmonic Epici. Altlarında mikrofona dönüşür. Ama çukurların çoğuna sahip değildik, onlardan da baskı yaptılar, kimse tanışmadı, bilmiyordu. Hızlı Bukure veya FCSB için HRT, elbette bir mesele var. Binlerin etrafında yürüdü, ama küçük stadyumda dolu görünüyordu. Rapid ile oynadığımızda harikaydı. Hızlı M En İyi Hayranlar.

2024 yılı muhtemelen en yaygın değildi. Pl sen, au bir hazırlık mı?
Karia'da mümkün olan en kısa sürede bitirmesini istedim, muhtemelen mm sadakatinin en kötüsü. Umarım iyiye döner. Ailemle evde olduğumdan memnunum, çocuklar RDY, J ile CTM Super. Ben RD, alalım, sonra kalem avcısı ve kişisel hayat. Romanya'da, futbolda Nelo olduğunda benim için kolay değildi, bu yüzden iyi değildi.

Boşanmaya gittiniz mi?
Bir daha değil, ama o zaman çok fazla iletişim kurmadım. Eşim iyi bir şeydi, ben stantlarda iken sonbaharda orada paketlemek istedi. E kullanmayın. O Kala ve orada yaşam için güzel yapabiliriz, ama muhtemelen yapamam. Ne zaman karanlıkta, dolu değilim.

Kötülerin inişini nasıl elde ettiniz? İlk ligde hızlı bir NVrat'a benziyor.
Tam olarak kötü olduğum gibi, MM orada DM, bazı şeyler içindeydim ve BKO'nun kötüüne düştüm. Tabii ki erkekleri izliyorum, PME, ara, bu bir kanca. Bu bir KRSN JZDA, çok yapıyorum. İnişini güzel bir zaman taşıdım, zamanın bölümlerinden biriydim. 16 yıldır ilk lig için oynuyorum, bunlardan ikisi soğutulmuş. Her zaman onu yakalayabileceğimiz çamurum, ama bu çaresizlikle sonuçlanan harika bir adamdı.

Sonunda, inişin kötü deneyimi mi?
Upmn umarım öyleydi, ama ne ure ve ne zaman gidecek. Son yıllarda mümkün değil. Kulüp zall'de çok istikrarlıdır, sorunları yoktur, ancak yatırımın sadece soğuk oynamaması için gereklidir. ZLN MM RD, şehir ve hayranlar harika, kimse tekrar iniş istemiyor. Oraya doğru ilerledikleri için Brno'ya gidelim ve ikinci ligin hiç olup olmayacağından emin değiller.

Ve St O Nad Labem'de nasıl okursunuz? ATN liginde olduğu gibi, ligdeki birçok yatakta mı?
Buraya gelmek çok büyük bir kalite. TM'nin aldığı gibi tutarsızdır. Trninky harika, hunk buraya sevinçle geliyor.

Bir yıl boyunca porsukla tanışamayabilirsiniz.
Başka bir yerde olacaklar, ama umarım onlar lig türüne gidelim.

Steck Trenr Svatopluk Habanec, Viagem'i kim kaldırdı?
Onu uzun zamandır tanıyorum, o iyi bir adam Frov. Kabinlerde rahat olduğu söyleniyor, ancak anarşiye kaymıyorum. Doğru kalitesi. Ve bence, bir trenr olarak angam uv.

Lig türüne ilerleme köpek çubuğuna liderlik ediyor, yakalayacak mısınız?
Bu kadar kurulmuş olduğu kodlanmıştır, ama KM, biz değil bizi hak edecek. Biz asi, lig türünün çekiciliği için bile iyi olurdu ve eğer lig türü delinirse şehir için çok büyük. Ve beni bir kez kazabilirsin. Bankada olduğumu hatırlıyorum, bu yüzden ilk lig ve hiç olduklarını hatırlıyorum.

İlk ligdeki kariyeri sakinleştirin Vs Lcaval için mi?
Upmnn, biraz olurdu, ama çok fazla gitmek ve iyi bir şey olmalı. Bahar sonuna kadar STM MM ile antlaşma. Eğer özel olarak ilerlersek, umarım, o zaman burada görebiliyordum.