Bir kart aldılar ve çeyreklik için 40 puan verdiler. Olomouc mu? Pecka, sadece sokak basketbolu olduğunu iddia etti

Bakec

Member
Burada bir çeyrekte bin puanı hatırlamıyorum, Sun. Sanırım teknik direktör Honza devre arasında ona sarı kart verdi ve herkes durumun böyle olmadığını anladı, kaptan Ladislav Pecka şehri 105:87 mağlup etti.

İlk yarının ardından bir puan kaybeden Sluneta, ikinci yarıya coşkuyla girdi. Rou Soupee’yi 11:0 diz çöktürdü, 21 puan farkla kazandı.

Bizim bir ton delikanlı olduğumuz görülebilir. Sanırım geçen yıl çeyrek başına 100 sayıya yakındık, Norveç’teki en iyi sezonda 250 civarında sayı atmıştık. Elbette bu çok önemli; Maç boyunca oynasaydık 160 puan kazanacaktık… Devre arasında yiyecek bir şeyler yedik ve bu yemeğin iç sahaya, teknik direktör Jan Otnar’ın cesedine düşmesine sevindim.

İlk yarıda çorba tarzını benimsediği için takımını azarladı. Olomouc, Çek Cumhuriyeti’nde ve Avrupa’da alışık olmadığımız, alışılmadık bir basketbol oynuyor. Üniversiteden Amerikalı koçları var, Andrew Hipsher’ın kuzenini değiştirmişler, biz de onlara uyum sağladık. Aptalca, biz bunun tam tersi olmasını istedik.

Pecka konuk yerine geçti: Olomouc arkamda sokak basketboluyla dolu. Onlara karşı bir şey yok ama bu kafa ya da topuk değil, bire bir üzerine inşa edilmiş. İlk yarıda tazeydik, ikinci yarıya da sağlıklı bir ruhla başladık. Oraya 1000 kişi gönderdik ve son çeyreğin yine mantar olduğu ortaya çıksa bile ortalığı sakinleştirdik.

Geçen yıl St nad Labem sezona 0-4’lük kasvetli bir rekorla girdi, bu sefer reklamda domuz eti kaydettiler. Otnar’ın partisi harikaydı; Ostrava’da, Pardubice’de ve en son Olomouc’ta kazanılan galibiyetlerle oyun başladı.

Bütün sezon boyunca buradaydım ve durum hemen hemen aynı. İnfaz en altta, sonra ona ulaşacağız. Kasım ayı civarında, Vnoc, te uv Janu. Temsilcinin asistanı, “Umarım iyi bir yön bulmuşuzdur” diyor.

Yükselişin arkasında, başka bir Amerikalı as ve arkadaşı Ty Nichols ile tehlikeli bir ikili oluşturan Lamb Autrey’in şaşırtıcı dönüşü var. Birçok aptal, egolarının iş arkadaşlarına müdahale etmesinden korkar.

NBL, Sluneta st ve Labem – BK Redstone Olomouc. Kuzu Autrey Evi.

Harika vakit geçirmenizi dilerim Kaptan Peck. Autrey’in yürüyüşü bizi çok duygulandırdı. Autrey de iki puan istese de Nichols bir çığlık atan oyuncu ama aynı zamanda serbest oyun arama konusunda da çok iyi.

Koç bile yıldızların etkileşimini övüyor. İkisi de basketbolcu, kazanmak istiyor ve birlikte bir şeyler kanıtlayabileceklerini biliyorlar. Kendinize saygı gösterin, yüzeysel olarak görmüyorum, aksine hissediyorum. İsabetin dışında bile oldukça birlikteler. Bileti kazandık, her zaman böyle olmayacak. Domuz eti ns prov. İkisinin de tek topumuz olduğunu ve eskisi gibi oynamaları gerektiğini anlamaları gerekiyor. Eğer öyleyse, iyi olacak.